Kuvaus

(0916)

Kuvamukainen HYVÄSSÄ ISKUSSA oleva nidottu painos, elämäkertojen diggareille.
 

Juha-Pekka Koskinen: SAVURENKAITA Kun patruuna Bogdanoff tehtaan perusti

Gustav Bogdanoff saapuu perintörahoineen Hämeenlinnaan heti kansalaissodan jälkeen, nai nuhjuisen lääkärin Georg Lagerstedtin kalsean Birgitta-tyttären ja muuttaa Lagerstedtien kylmillään olevaan kartanoon Aulangon naapuriin. Naimakaupassa Gustav saa niskoilleen myös Birgitan alati jytäjävän cembalon ja omituiset kaksossiskot. Rahoillaan Gustav perustaa tupakkatehtaan ja saavuttaa kaupungissa osin kyseenalaistakin mainetta tehtaanpatruunana. 

Savurenkaita on omintakeinen ja hilpeä mutta myös koskettava sukuromaani. Enemmän kuin historiallinen ajankuvaus se on kiehtova tarina Bogdanoffien tupakkatehtailijasuvun kolmesta sukupolvesta, ennen kaikkea häijystä isoäidistä ja suvun merkillisesti katoavista miehistä. Tarinaa kertoo Gabriel, Gustavin pojanpoika, jonka omat kokemukset ja isoisältä kuullut kertomukset kietoutuvat häkellyttäväksi sekoitukseksi suuria mahdollisuuksia, kohtalon oikkuja ja onnen katoavaisuutta. 

2. painos

Karisto Kirjapaino Oy - Hämeenlinna 2011

VOITTOHUUTO ja PK. 2.90e TILILLE ja PAKETTIA POSTIIN.

PK.  on viitteellinen ja se veloitetaan ostohetkellä POSTI:N hinnaston mukaan. POSTI vain tuntuu nostavan hintoja niin tiheään, että kohteessa saattaa olla jo huudon päättyessä "vanha Postitus hinta" :-)

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 14 vrk 7 h 20 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

2,95 € Sulkeutuu 14 vrk 7 h 20 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.