Kuvaus

TEKIJÄ: Kosti Vasa
TEOKSEN NIMI: Poliisimiehen muistelmia
Kustantaja: WSOY
Painos: 1
Painovusi: 1967
Sivumäärä: 176
Sidostyyppi: Kovat kannet ilman kansipaperia
Muuta: Valokuvia. Legendaarisen poliisimiehen mielenkiintoiset muistelmat. Mutta jotain outoa on kirjan takakannelle tapahtunut. Näkyy kuvssa, joten ei voi ihan virheettömänä myydä. Jollei takakannen kurjasta kunnosta häkelly, niin muu osa kirjasta on OK.

Kunto: 2 -  (5 = uusi, 4 = erinomainen, 3 = hyvä, 2 = tyydyttävä, 1 = kehno)

ARKISTO - LÄNSIRINTAMA - TOINEN HYLLY - OIKEA

Kaupankäynnin päätyttyä saat Huutonetiltä automaattisen viestin, jossa on toimintaohjeet.

Jos ostat useita kohteita yhdellä kertaa, liitän kohteet yhteen lähetykseen ja lähetän halvimmalla mahdollisella postikululla.

Voittaja maksaa tilille ja posti tuo – tässä järjestyksessä. Sinulla on tuotteeseen täysi palautusoikeus. Jos katsot, ettei laatu vastaa kuvausta, maksan rahat takaisin, postikulut tosin maksat itse, niitä en korvaa.

Huomioithan sen, että kaikki tavarat, joita myyn, ovat käytettyjä ja niissä on luonnollisesti eritasoisia käytön jälkiä, joista kerron niin tarkasti kuin mahdollista.

En vastaa postin virheellisestä hinnoittelusta, rikotuista tai kadonneista lähetyksistä tai muista postin tekemistä kämmeistä eli postia koskevat asiat hoidat postin kanssa.

Jos toimit nopeasti ja maksat tuotteen heti, saan sen postiin viimeistään seuraavana päivänä. Ensimmäisen yhteydenoton ostajalta toivon tapahtuvan viikon kuluessa, muuten katson, että kauppa on peruuntunut.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

4 €
Sulkeutuu 76 vrk 20 h 10 min

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

4 € Sulkeutuu 76 vrk 20 h 10 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.