Tuote on myyty käyttäjälle taaonpaha hintaan 21 €

Kuvaus

Kotikatu on pitkäaikaisin Suomalainen draamasarja. Kotikadun 2. kaudella Suomessa jatkaa sinipunahallitus, Lipponen pääministerinä ja Niinistö valitiovarainministerinä. Pankkikonttoreja lakkautetaan, kettutyttöjä vangitaan ja Hartwall Areenalle valetaan peruskivi. Liehuva liekinvarsi johtaa puhetta eduskunnassa ja IKEA avaa ensimmäisen myymälänsä Suomessa.

Kotikadulla kaksi perhettä, Mäkimaat ja Luotolat, kohtaavat elämässään samoja haasteita kuin kuka tahansa Suomalainen. Realistisesta sarjasta kasvaa kuva koko kansasta vastaamassa kysymyksiin: Mistä tulemme, keitä olemme ja minne olemme matkalla.

Martti Mäkimaa on kuollut. Maija yllättää kirjoittamalla kirjan. "Hopeaseksi" jakaa mielipiteitä ja herättää huomiota julkisuudessa. Eevan yllättävä raskaus sekoittaa perheen asiat. Pertin peliriippuvuus paljastuu ja Mirjan murrosikä kärjistyy uuden luokkatoverin Anun seurassa. Bensiksen ikkunaan ilmestyy teksti "AUTOILU ON MUR". Arttu saa kiinni aktivisti Hessun, joka paljastuu Tuulan pojaksi. Hessun ja Mirjan rakastuminen auttaa nuoria selviytymään. Hanneksesta ja Hessun äidistä Tuulasta on tullut oikea pari ja Karin uhkaa jäädä syrjään. Teemu on laivastossa ja vie kurssijuhlaan Seijan. Kauden päättää Jannen ja Pirkon häät Johanneksen kirkossa, jossa koko Kotikatu on paikalla.

Hyväkuntoinen.

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Korko 0 %, kulut 0 €
Kuukauden kuluton maksuaika ostoksille.

Huutoluoton myöntää
IPF Digital Finlandin omistama Credit24.

Huutokauppa

Hinta nyt:
21 €
Ilmoitus on sulkeutunut 21.11.2017 18:48

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.