Tuote on myyty käyttäjälle niina.molin hintaan 30 €

Kuvaus

Kotikatu on pitkäaikaisin Suomalainen draamasarja. Kotikadun 2. kaudella Suomessa jatkaa sinipunahallitus, Lipponen pääministerinä ja Niinistö valitiovarainministerinä. Pankkikonttoreja lakkautetaan, kettutyttöjä vangitaan ja Hartwall Areenalle valetaan peruskivi. Liehuva liekinvarsi johtaa puhetta eduskunnassa ja IKEA avaa ensimmäisen myymälänsä Suomessa.

Kotikadulla kaksi perhettä, Mäkimaat ja Luotolat, kohtaavat elämässään samoja haasteita kuin kuka tahansa Suomalainen. Realistisesta sarjasta kasvaa kuva koko kansasta vastaamassa kysymyksiin: Mistä tulemme, keitä olemme ja minne olemme matkalla.

Martti Mäkimaa on kuollut. Maija yllättää kirjoittamalla kirjan. "Hopeaseksi" jakaa mielipiteitä ja herättää huomiota julkisuudessa. Eevan yllättävä raskaus sekoittaa perheen asiat. Pertin peliriippuvuus paljastuu ja Mirjan murrosikä kärjistyy uuden luokkatoverin Anun seurassa. Bensiksen ikkunaan ilmestyy teksti "AUTOILU ON MUR". Arttu saa kiinni aktivisti Hessun, joka paljastuu Tuulan pojaksi. Hessun ja Mirjan rakastuminen auttaa nuoria selviytymään. Hanneksesta ja Hessun äidistä Tuulasta on tullut oikea pari ja Karin uhkaa jäädä syrjään. Teemu on laivastossa ja vie kurssijuhlaan Seijan. Kauden päättää Jannen ja Pirkon häät Johanneksen kirkossa, jossa koko Kotikatu on paikalla.

Hyväkuntoinen.

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

30 €
Ilmoitus on sulkeutunut 29.7.2018 11:21
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.