Kuvaus

Ratio Electric kotilatauspiste kiinteällä Type 2 latausjohdolla lataa sähköautosi helposti ja turvallisesti. Kiinteän Type 2 latauskaapelin ansiosta sähköauton lataus on nopeaa ja vaivatonta. Latauspisteessä on sisäänrakennetut  AC ja DC-vikavirtojen tunnistukset ja se täyttää suomalaiset sähköturvallisuusohjeet.

Kotilatauspiste on varustettu  punaisella voimavirtapistotulpalla. Jos asennuskohteessa on valmiina voimavirtapistoke, asennus ei vaadi sähkömiestä. Jos asennuskohteessa ei ole voimavirtapistoketta, sinun tarvitsee vain asennuttaa sähköalan ammattilaisella 16A/3-vaiheinenpunainen voimavirtapistoke, jolloin voit itse kiinnittää latauspisteen seinään ja kytkeä pistokkeen. Voimavirtapistokkeen asennuttaminen on monesti huomattavasti edullisempaa, kuin varsinaisen kiinteän sähköasennuksen teettäminen.

Tällä kotilatausasemalla pystyt lataamaan mm. Teslaa, Audi e-tronia ja Renault Zoeta 11 kW:n teholla, 2017 e-Golfia, Mercedes-Benz EQ Poweria ja EQC:tä 7,2 kW:n sekä vanhempaa e-Golfia, Nissan Leaf 40/62 kWh:a, Jaguar I-PACEa ja Hyndai IONIQ electriciä 3,7 kW:n teholla.

Tilaa verkkokaupastamme ja maksa helposti ja turvallisesti Klarnan tai Bamboran avulla.

https://www.latausjohto.fi/epages/latausjohto.sf/fi_FI/?ObjectPath=/Shops/2019030704/Products/%22Kotilatauspiste%20Type%202%22

Takuu 2 vuotta, ilmainen toimitus. Suojausluokka IP55, eli voidaan asentaa ulos.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

795 €
Sulkeutuu 21 vrk 11 h 15 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

795 € Sulkeutuu 21 vrk 11 h 15 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.