Kuvaus

Kotiopettajattaren romaani, Emma, Kourallinen tomua (3DVD) Greatest Love Stories Collection 3 .

Uusi muoveissa.

Tekstitys: Suomi, ruotsi
Ääni: Englanti
Kannet: Suomi

Kotiopettajattaren romaani - Jane Eyre
Kotiopettajattaren romaani on 1800-luvun kuuluisimpia romaaneja, köyhän ja vaatimattoman nuoren naisen ja rikkaan ja tuiman kartanon-herran synkänkaunis rakkaustarina, joka lumoaa yhä uusia lukijapolvia romanttisella kohtalonomaisuudellaan. Se on kertomus orvosta tytöstä, josta kasvoi ulkonaisesti sävyisä ja huomaamaton mutta sisäisesti intohimoinen ja oman aikansa arvoja uhmaava vahva nainen.

Emma
Emman tapahtumat sijoittuvat pieneen Highburyn kylään, missä Emma Woodhouse alituisesti yrittää naittaa ystäviään sopiviksi katsomilleen miehille. Mutta koska hän usein erehtyy arvioinneissaan, antaa hänen naapurinsa ja lankonsa herra Knightley hänelle ankaraa kritiikkiä. Vaikuttimenaan toki jotain aivan muuta kuin veljellinen rakkaus.

Kourallinen tomua
Oscar-ehdokas Kristin Scott Thomas on pääroolissa tässä veitsenterävässä perhedraamassa, joka sijoittuu 1930-luvun Lontooseen, Brasilian sademetsiin ja Etelä-Afrikkalaisille savanneille. Muissa rooleissa Stephen Fry, Oscar-voittajat Anjelica Huston, Alec Guinness ja Judi Dench. Oscar-ehdokkaana ollut elokuva perustuu Mennyt maailma -teoksen kirjoittaneen Evelyn Waugh'n kirjaan.

 

Kaksi tavallista BLU-RAY / DVD:tä menee samoilla postikuluilla!

KATSO MYÖS MUUT MYYNTIKOHTEENI

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 49 vrk 52 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

7,90 € Sulkeutuu 49 vrk 52 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.