Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Eli yhdessä paketissa molemmat Kovaotteiset Miehet harvinaisina alkuperäisjulkaisuina. Molemmat toimitetaan alkuperäisissa CBS/FOX / Polar-Bonnier-koteloissa. Ykkösosan pelkästä alkuperäisestä kansilehdestä jouduin aikoinaan maksamaan 50 euroa, eli lähtöhinta näille molemmille siihen nähden alhainen. Ja en halua näitä yksittäin myydä, eli joko menevät molemmat, tai sitten pidän molemmat itselläni. Molemmista mukana myös DVD-ripit, jotka näistä tarkastuksen yhteydessä tein. Postituskulut 7,85 euroa lisätään voittohintaan, myös nouto mahdollinen. Samoilla postikuluilla kulkee yhteensä kahdeksan kasettia. Alimpana lisätiedot molemmista julkaisuista FIxgalleriasta kopioituina ja seuraavaksi molemmista yksittäiset tarkemmat kuntoluokitukset:

Kovaotteiset miehet: Hyväkuntoinen kasetti. Tarkastettu JVC:n nauhurilla 15.1.2022. Kyseessä on "Made in Japan"-laatunauha, vaikkei kasetin valmistusmaata nauhan kotelossa luekaan.

Kovaotteiset miehet II: Hyväkuntoinen kasetti. Tarkastettu JVC:n nauhurilla 11.1.2022. Kyseessä on "Made in Japan"-laatunauha.

Kovaotteiset miehet (1971)

The French Connection

aka Contacto en Francia ; Contra el imperio de la droga ; O anthropos apo tin Gallia ; Francuska veza ; Francia kapcsolat ; Il braccio violento della legge

Ryhmä: R-Video (Rautakirja Oy / Polar Bonnier Video)

Kovaotteiset miehet kertoo kansainvälisestä huumeiden salakuljetuksesta. Kaksi newyorkilaista huumepoliisia ovat saaneet pitkän jäljityksen jälkeen tietää, että suuri erä heroiinia on matkalla Marseilles sta Ranskasta New Yorkiin, jossa salakuljettajilla on tukikohta. Salakuljettajat huomaavat kuitenkin pian, että heitä varjostetaan ja tekevät kaikkensa karistaakseen poliisit kannoiltaan. Kissa ja hiiri - leikki kulminoituu hurjaan ajojahtiin, jossa toinen poliiseista ajaa takaa katujen yläpuolella kulkevaa Junaa. Kovaotteiset miehet on aikamme realistisimpia poliisielokuvia ja se on palkittu monella Oscarilla: paras elokuva, paras ohjaus ja paras miespääosa (Gene Hackman).

"*****=huippuhyvä" VECKOREVYN

"Intensiivistä jännitystä, elokuva kuuluu viime vuosien parhaisiin lajissaan" SVANSKA DAGBLADET

Ohjaus:
William Friedkin

Käsikirjoitus:
Ernest Tidyman
Robin Moore
Howard Hawks


Näyttelijät:
Gene Hackman
Fernando Rey
Roy Scheider
Tony Lo Bianco
Marcel Bozzuffi
Frédéric de Pasquale
Bill Hickman
Ann Rebbot
Harold Gary
Arlene Farber
Eddie Egan
André Ernotte
Sonny Grosso
Benny Marino
Patrick McDermott


Maa: USA

Genre: Action / Crime / Thriller

Kategoria: Famous Car Chase Scene
 


Id: 1009-58



Kuvasuhde: 1.33:1 (4:3)

Kovaotteiset miehet II (1975)

French Connection II

aka Contacto en Francia II ; Braccio violento della legge n.2, Il ; Francia kapcsolat 2. ; Francuska veza 2 ; Francuski lacznik II ; French Connection Nr 2

Ryhmä: Showtime (Polar Bonnier Video)

KOVAOTTEISET MIEHET II jatkuu siitä mihin Kovaotteiset miehet päättyi.
Amerikkalainen huumepoliisi Popeye ei onnistunut ensimmäisessä elokuvassa saamaan kiinni suuren ranskalaisen huumesyndikaatin johtajaa Chaunieria.
Popeye jatkaa sen sijaan takaa-ajoa Marseillesissa Ranskassa. Ranskan poliisi ei tosin ole erityisen yhteistyöhaluinen ja Popeyellä on lisäksi kielivaikeuksia. Ulkomuotonsa vuoksi Popeyen on vaikeaa sulautua kadun ihmisvilinään ja hän on helppo saalis Chaunierin miehille.
GENE HACKMAN esittää jälleen vahvaa huumepoliisi Popeyeä.

Ohjaus:
John Frankenheimer

Käsikirjoitus:
Laurie Dillon
Robert Dillon
Pete Hamill
Alexander Jacobs


Näyttelijät:
Gene Hackman
Fernando Rey
Bernard Fresson
Jean-Pierre Castaldi
Charles Millot
Cathleen Nesbitt
Pierre Collet
Alexandre Fabre
Philippe Léotard
Jacques Dynam
Raoul Delfosse
Patrick Floersheim
André Penvern
Ed Lauter
Daniel Vérité


Maa: USA

Genre: Action / Crime / Drama / Thriller
 


Id: 1127-58


MiscInfo:
Kasetin alussa traileri elokuvasta "Viikatemiehet" ja lopussa trailerit elokuvista "Kovaotteiset miehet" & "Kaappaus yössä".



Kuvasuhde: 1.33:1 (4:3)

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Lähtöhinta:
99,50 €
Ilmoitus on sulkeutunut 2.6.2024 22:50
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.