Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Krasnaya Moskva.

Novaya Zarya - Nouvelle Etoile" 375g (3x125g) saippua. Aito . Uusi. Hajuvesi saippua.

Viimeinen valokuva : Esitys "Punainen Moskova" Moskovan hajuvesimuseossa.

Yhtiö "Novaya Zarya - Nouvelle Etoile" on yksi suurimmista hajuvesien ja kosmetiikan valmistajista Venäjällä. Tehtaan tuotteet täyttävät korkeimmat laatuvaatimukset.

Hajuvesitehdas "Nouvelle Etoile" on Moskovan vanhimmista. Se perustettiin vuonna 1864, ranskalainen kansalainen, perinnöllinen perfumer Henry Brokara. Aloitettu halvan Soapsin tuotannon myötä tuotanto alkoi nopeasti kehittyä ja laajentaa. Brocardin 70-luvun alkupuolella lanseeraa "Haute-hajuvesi" - hajuvesiä ja cologneja.

Vuonna 1869 tehdas Brokara on löytänyt pysyvän paikkansa: se sijaitsee Arsen'evskiy pereulokissa ja Malaya Serpukhovskaya (nyt lyusinovskaya street), jossa hän pysyy tänäkin päivänä. Tästä hetkestä joka vuosi sen olemassaolosta tehdas on tullut entistä menestyksekkääksi. Kukaan tapahtuma, johon osallistui Brocard-tehdas, ei jänyt ilman palkintoja, kaikenlaisia ??mitaleja ja kunnianosoituksia. Tämän myönteisen kehityksen myötä tehtaalla oli vuoteen 1914 mennessä 8 kultamitalia Pariisissa, mukavilla, Barcelonassa ja muissa maailman keskuksissa.

Vuoden 1917 lokakuun vallankumouksen jälkeen tehtaalla, joka oli yrityksen "Brocard and Co" -ajankohdasta lähtien tehnyt yritysperheen August Michelin ehdotuksesta, tehdas sai nykyisen nimensä "Nouvelle Etoile".

NOVAYA ZARYA / NOUVELLE ETOILE "MOSCOU ROUGE" PARFUM 42 ML / 1,4 oz

Kuvaus aromista
«Krasnaya Moskva» on tuotemerkki "Nouvelle Etoile" on chypre kukkainen tuoksu naisille. "Krasnaya Moskva" - tunnetuin tehtaan tuotos "Nouvelle Etoile" Tuoksu otettiin käyttöön vuonna 1925, mutta se perustuu koostumukseen, jonka perfumer August Michel teki vuonna 1913.
Hajuvesi sopii syksyyn ja talveen, se on enemmän illalla tuoksu, mutta sitä voi käyttää myös päivällä. Tuoksu «Krasnaya Moskva» alkaa "sydämen" bergamotin, korianterin ja oranssin kukkien muistiinpanoilla: Jasmine, nousi Nepalista, kynsilakasta ja ylang-ylangista; pohjaseinät ja silmukka - iris, pavut ja hienovarainen vanilja.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Lähtöhinta:
15 €
Ilmoitus on sulkeutunut 15.11.2019 17:22
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.