Kuvaus

NYT ON KAUNIS !!!!! Iso, painava Kristalli Timantti. Ja katso mikä väri. Paino jalustoineen: 2000gr, koko: 160/100mm. Upea laatikko. Huuda lahjaksi, tai itsellesi!! Timantti on uusi, käyttämätön!!! Kristallin ja lasin erottaa lyijy; tämä ON kristallia. Vain yhdelle!!!

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 45 vrk 5 h 3 min
Myyjä edellyttää ostajalta vähintään 1 palautepistettä.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

99 € Sulkeutuu 45 vrk 5 h 3 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.
11.5. klo 18:54

Missä kaupassa tätä kutsutaan timantiksi paitsi huutonetin myyntipalstallasi? Älä satuile!

14.5. klo 8:55

:)

10.5. klo 20:00

Kuulehan poju, jos sinulla on pistää paremmaksi meikäläisen yli 40 vuoden kokemus lasialalta, niin voidaan vaikka vaihtaa mielipiteitä! Siksi toiseksi käytät sanaa timantti, joka on ihan oma lukunsa, jolla ei ole lasin kanssa mitään tekemistä.

10.5. klo 23:19

Saanko kysyä tumpelo, näyttääkö tuote timantilta?? Tätä tuotetta kutsutaan kaupoissa timantiksi. Jos pidät "kynäsi" piilossa,(eli olet ihan hiljaa), niin sinua voidaan pitää jopa normaalina.

10.5. klo 10:44

Älä sekoita kristallilasia ja kristallia! Sinä et erota tavallista lasia ja kristallilasia toisistaan. Kristallilasiin lisätään lyijyä sen vuoksi, että lasista saadaan pehmeämpää ja sen myötä lasin hionta on helpompaa.

10.5. klo 16:25

Keskity nyt vain muutaman kymmenen centin kolikoihin ja jätä ammattiasiat niille jotka tietää. Siksi tähän tuotteeseeni (lasiin) on lisätty lyijyä, että sitä on ollut helpompi työstää. Älä tule toisten sivustoile esittelemään olematonta tietämystäsi.