Tuote on myyty käyttäjälle jompiainen hintaan 29 €

Kuvaus

Hyväkuntoiset

VÄRI-TRILOGIA

SININEN
Kohtalokkaassa auto-onnettomuudessa Julie menettää miehensä, maineikkaan säveltäjän, ja 5-vuotiaan tyttärensä. Elämä näyttää tyhjät kasvonsa. Julie muuttaa Pariisiin jossa hän yrittää unohtaa kaiken ja aloittaa uuden elämän. Mutta hän ei pääse eroon miehensä musiikista.
Patricen työtoveri Olivier tarjoutuu viimeistelemään keskeneräisen konserton, vaikka Julie ei pidä ajatuksesta. Tie itsenäiseen elämään ja vapauteen ei ole helppo.
Väritrilogian ensimmäisessä osassa Kieslowski pohtii ihmisen ikuista vapaudenkaipuuta. Pääosan näyttelee upeasti Juliette Binoche.

VALKOINEN
Valkoinen, Kieslowskin väritrilogian keskimmäinen osa kertoo tasa-arvosta. Onko sitä ja missä? Puolalainen kampaaja Karol ja ranskalainen valokuvamalli Dominique ottavat avioeron. Dominique voittaa oikeudenkäynnin ja Karol menettää kaiken; kampaamon, rahat ja ennen kaikkea Dominiquen rakkauden.
Pariisin metrossa Karol tapaa maanmiehensä, joka järjestää hänet matka-arkussa takaisin Puolaan. Entinen kotimaa elää kommunismin jälkeistä sekasortoa jossa kaikki liiketoimet ovat mahdollisia, monet laittomatkin. Äkkirikastunut ja katkera Karol alkaa hautoa kostosuunnitelmia.

PUNAINEN
Kieslowskin väritrilogian viimeisessä osassa liikutaan punahehkuisessa Genevessä. Kiireinen, nuori opiskelija Valentine törmää autollaan koiraan. Koska kaulapannassa on nimi, Valentine vie haavoittuneen eläimen sen omistajalle. Tämä on eläkkeellä oleva tuomari Kern, joka Valentinen hämmästykseksi ei piittaa koiransa kohtalosta.
Sen sijaan hän salakuuntelee naapuriensa puhelinkeskusteluja. Ensihämmennyksestä huolimatta heidän välilleen syntyy psykologinen jännite, ja ystävyys syvenee kun tuomari alkaa uskoutua Valentinelle.

LYHYT ELOKUVA TAPPAMISESTA
20-vuotias nuorimies Yatzek elää kiertolaiselämää, eikä väkivalta ole hänelle vieras matkakumppani. Kun riita erään taksikuskin kanssa riistäytyy käsistä, on väkivallan tiellä raskaat ja peruuttamattomat seuraukset - murha.
Veriteolla jäljet ovat kuitenkin lyhyet ja Yatzekin on pian vastattava teostaan oikeudessa. Laki on kaikille yhteinen, eikä oikeus armahda syyllisiä...

LYHYT ELOKUVA RAKKAUDESTA
Tomek on nuori ja yksinäinen postityöntekijä, jonka salainen ihastuksen kohde on kaunis ja liberaali Magda. Ujo Tomek ei kuitenkaan saa kerättyä tarpeeksi rohkeutta lähestyä Magdaa ja tyytyykin siksi tarkastelemaan tätä viereisestä talosta, kaukoputken kautta.
Mutta Magda ei olekaan niin romanttinen kuin Tomekin sydän toivoisi, nuori nainen nimittäin uskoo ainoastaan seksiin, ei rakkauteen. Tämän asian tiedostaminen sysää Tomekin elämän raiteiltaan. Mutta se mikä ei tapa, vahvistaa?

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


29 €
Ilmoitus on sulkeutunut 18.4.2024 7:24
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.