Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Kuherruskuukausi Vegasissa



Komedia vuodelta 1992

ohjaus Andrew Bergman

pääosissa Nicolas Cage ja Sarah Jessica Parker



Jack päättää viimein viedä vihille tyttöystävänsä Betsyn Las Vegasissa, mutta kilpakosijaksi ilmaantuu Tommy Korman: tuntematon suurpeluri, seikkailija ja naistenmies, joka on tottunut saamaan kaiken haluamansa.



Tommy haastaa Jackin sekä miehenä että pokerin pelaajana. Jack menettää vilunkipelissä 65 000 dollaria, mutta saa mahdollisuuden päästä veloistaan - jos lainaa tyttöystäväänsä Johnnylle...



Jack saa odottamatonta apua kirjaimellisesti ylhäältä, laskuvarjolla hyppäävien Elvis-imitaattorien Flying Elvises -ryhmältä. Mukaan mahtuu musta Elvis, intialainen Elvis, mini-Elvis... Kaikki joutuvat mukaan samaan karuselliin, kun Jack taistelee saadakseen naisensa takaisin.



Nicolas Cage vieraili kasinokaupungissa uudestaan elokuvassa Leaving Las Vegas, jonka pääroolista hän sai Oscarin. James Caan oli Oscar-ehdokkaana elokuvasta Kummisetä, ja Sarah Jessica Parker on ollut kuuma nimi Sinkkuelämää-sarjan jälkeen. Ohjaaja Andrew Bergman puolestaan on ollut mukana käsikirjoittamassa menestyskomedioita kuten Nimeni on Fletch ja Villiä hurjempi länsi.

1 h 36 min

SUOMI TEKSTITYS

Suomi-julkaisu

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


4 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 15.5.2024 21:13
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.