Kuvaus

Kuherruskuukausi Vegasissa



Komedia vuodelta 1992

ohjaus Andrew Bergman

pääosissa Nicolas Cage ja Sarah Jessica Parker



Jack päättää viimein viedä vihille tyttöystävänsä Betsyn Las Vegasissa, mutta kilpakosijaksi ilmaantuu Tommy Korman: tuntematon suurpeluri, seikkailija ja naistenmies, joka on tottunut saamaan kaiken haluamansa.



Tommy haastaa Jackin sekä miehenä että pokerin pelaajana. Jack menettää vilunkipelissä 65 000 dollaria, mutta saa mahdollisuuden päästä veloistaan - jos lainaa tyttöystäväänsä Johnnylle...



Jack saa odottamatonta apua kirjaimellisesti ylhäältä, laskuvarjolla hyppäävien Elvis-imitaattorien Flying Elvises -ryhmältä. Mukaan mahtuu musta Elvis, intialainen Elvis, mini-Elvis... Kaikki joutuvat mukaan samaan karuselliin, kun Jack taistelee saadakseen naisensa takaisin.



Nicolas Cage vieraili kasinokaupungissa uudestaan elokuvassa Leaving Las Vegas, jonka pääroolista hän sai Oscarin. James Caan oli Oscar-ehdokkaana elokuvasta Kummisetä, ja Sarah Jessica Parker on ollut kuuma nimi Sinkkuelämää-sarjan jälkeen. Ohjaaja Andrew Bergman puolestaan on ollut mukana käsikirjoittamassa menestyskomedioita kuten Nimeni on Fletch ja Villiä hurjempi länsi.

1 h 36 min

SUOMI TEKSTITYS

Suomi-julkaisu

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 31 vrk 7 h 48 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

4 € Sulkeutuu 31 vrk 7 h 48 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.