Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Kuinka ideat syntyvät? - Luovan ajattelun käsikirja

Jussi T. Koski - Saku Tuominen

WSOY 2013, nidottu

Tämän kirjan avulla lähes jokainen voi halutessaan oppia nykyistä luovemmaksi ajattelijaksi jo 10 vuodessa. 
Miksi yksi ihminen saa ideoita ja toinen ei? Mistä ihmeestä ideoinnissa onkaan kysymys? Onko kyseessä perinnöllinen lahja vaiko taito, jonka voi oppia? 
Kuinka ideat syntyvät? on luovan ajattelun käytännöllinen käsikirja, joka riisuu mystiikan turhan verhon vain kovaa työtä vaativan luovuuden yltä. Kirjan tekijöiden mukaan luontainen lahjakkuus jalostuu luovuudeksi ainoastaan intohimoa polttoaineenaan käyttävän sitkeyden avulla. He myös kehottavat kuuntelemaan muita, mutta rohkaisevat luottamaan oman intuition ja alitajunnan voimaan. Luovuuden kehittäminen on kuitenkin elinikäinen prosessi, jossa ei ole oikoteitä. Sen suurin este on kiire - tuo tunnettu laadun tappaja. 
Luovan ajattelun käsikirjalla on kolme keskeistä tavoitetta: 1) antaa välineitä, joilla luovina itseään pitävät voivat oppia vielä luovemmiksi, 2) saada itseään epäluovina pitävät ymmärtämään, ettei peli ole menetetty sekä 3) yrittää selittää, mistä luovuudessa pohjimmiltaan on kysymys. Kirjassa pohditaan muiden muassa motivaation merkitystä uusien ajatusten syntymisessä, ajankäytön järkeistämistä luovien ajattelutaukojen pitämiseksi, ongelmien määrittelykykyä sekä erilaisia ideointitekniikoita. Jokaisella on mahdollisuus, alasta riippumatta, synnyttää uusia ajatuksia yhdistelemällä vanhoja ideoita. Kirjan opeista hyötyvät niin opettajat, kyynikot kuin taiteilijatkin, yrittäjät sekä organisaatiot. Teoksen ulkoasun on suunnitellut Ilkka Kärkkäinen, Vuoden Graafikko 2003. 

Kasvatustieteiden tohtori, luovuustutkija ja kouluttaja Jussi T. Koski (s. 1963) auttaa omassa Creleco Int. -yrityksessään asiakkaitaan toimimaan luovasti ja tuloksekkaasti. Kauppatieteiden maisteri Saku Tuominen (s. 1967) on tv-tuotantoyhtiö Broadcasters Oy:n toinen perustaja ja omistaja, jonka työhön on jo 15 vuoden ajan kuulunut uusien ohjelmaideoiden kehittäminen, myyminen ja toteuttaminen. 
 

 

Hakusanoja Psykologia kasvatustiede idea pokkari

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

10 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 22.8.2018 13:16
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.