Kuvaus

Boheemi intialaistyylinen valkoinen - terracotta suojaruukku, etuosassa on "paisley" -kohokuvio. Ruukku pysyy pystyssä tasolla tai sen voi ripustaa roikkumaan seinälle, yläreunassa on reikä ruuville tai naulalle. Ruukku on lasittamaton, tyyliltään rouhea ja rosoinen, tarkoituksella kuluneen oloinen. Ruukku on aika painava, luultavasti savea ja se on maalattu hyvin suurpiirteisesti valkoiseksi, maali on osittain kulunut ja alta näkyy ruukun omaa väriä. Ruukun pohjassa ei ole reikää. Ruukun korkeus 20 cm, levein kohta noin 18 cm, pohjan halkaisija noin 10 cm. 

Käyttökelpoinen ja kiva ruukku, ja tämä on siis tarkoituksella vanhan ja kuluneen näköinen. Laitan kunnoksi tyydyttävä, koska ruukkuosan ja taustan saumassa on rako, joka näkyy kuvassa 5. Se on tuon taustaosan ja ruukkuosan liitoskohta ja on aina ollut tällainen. On hyvin tähän saakka kestänyt kukan painon ja ollut seinällä roikkumassa, mutta mainitsen nyt tästä, ettei tule yllätyksenä. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

hakusanat; plannntagen kukkaruukku kukka savi saviruukku lasitettu vintage bloomingville house doctor riviera maison maalais maalaisromanttinen roso seinäruukku seinä seinälle 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

4 €
Sulkeutuu 68 vrk 1 h 16 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

4 € Sulkeutuu 68 vrk 1 h 16 min
Kilpailuta sähkösopimus

Aloita syöttämällä kenttään postinumero tai osoite. Osoitetta käytetään vain sähkönkulutuksen arviointiin.

Hae

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.