Kuvaus

Kulho on paksua talousposliinia ja halkaisija on 21,5cm. Korkeus on 7cm ja reunaa kiertää oliivinvihreä raita, sen leveys on 3mm. Varinainen suuri erikoisuus ja harvinaisuus paljastuu vasta,  kun kulho käännetään ympäri. Pohjassa on ns. Natsi Saksan aikainen RAD merkki, hammaspyörä ja hakaristi. Järjestö oli nimeltään DAF. Sen alajärjestö oli m. R.A.D 

Kulho on vuosilta 1933-1945 ja on näinollen aito vanha antiikki esine. Paino 885g. Käytetty.  Ikä? Lienee melko tarkkaan nyt 85 vuotta....pian täyttyy tasasata vuotta ja arvo on korkea !

KÜ24AG420a Kulho aito Nazi Saksan sota ajan esine. Kiehuvaa vettä ja saat puhtaaksi. Kohde on Hampurissa, Saksa

Yhdistelen huutoja.

Joissakin kuvissa on kokosuhdetta antamassa Moscow merkkinen limupurkki, se on saman kokoinen,kuin Red Bull 0,25 L.  " Moskova " juoma ja muutenkin suhtautuu Saksan kansa aika positiivisesti Venäjään, onhan se iso naapurikansa. Mistään vihasta tai sairaaloisesta rasismi viha-asenteesta kohti Venäjää ei Saksan kansaa voi syyttää.  Asuuhan Saksassa ainakin 2 miljoonaa venäjää (tai ukrainaa, pieni murre-ero) puhuvaa kansalaista, joiden passissa seisoo nykyään kansalaisuus:  Saksan Liittotasavalta. ( saksalainen)    Kun oli vielä DDR Itä-Saksa valtio, niin sen valtion kouluissa opiskeli 17 miljoonaa koululaista ensinmäiseksi Venäjän kieltä. 
Lähetyskulut voi hyvin yksinkertaisesti "alentaa siedettäviksi" sillä usein on postimaksu porrastettu painon mukaan ja lähetyskulu on siksi aivan sama, painaa tavara 1kg tai 5kg. Kun huudat samaan pakettiin myös jotain muuta, postimaksu on kohtuullinen. Myös muut kuriirilähetystavat ovat mahdollisia, niissä usein paketin koko on hinnoittelun peruste, eikä paino.
On järkevää ehkä pyytää sitoumuksetta lisää valokuvia ja katsoa, mitä muuta sama lähde tarjoaa, yli 100 kohdetta!Huomaa, että kuvat ovat osa kohteen kuvausta ja selityksiä, aivan kaikkea ei ehkä ole kirjoitettu. Kuvat ovat siis oleellinen osa huutokaupan ilmoitusta, pyydän, että katsot  ne huolellisesti läpi. 

Maksu:
Normaalisti voittaja maksaa tilisiirtona minun Suomen Danske Bank  pankin tilille. 

Huutokaupan kohde on se,mikä näkyy valokuvassa ja vain se, minkä näet kuvassa, kuuluu myös kauppaan. Jos valokuvassa ei esim. näy myynti/esittely/laatikkoa, ei se kuulu kauppaan tai joku muu tarvike, jonka oletat olevan mukana, mutta ei ole valokuvassa, sitä ei ole mukana. Älä oleta, vaan silloin kysy tarkennusta. 

Tavaran kunnon määritelmän perusta on aina optinen tarkastelu, en missään tapauksessa kokeile ja testaa tavaran toimintaa tai sielunelämää. Siksi on mahdollista, että määritelmässä kohteen kunnossa lukee "hyvä" ja kotona havaitset, ettei koje/esine/kohde toimi. En siis kokeile kaikkia lamppuja, en puhalla joka huuliharppua, en testaa tavaraa. Usein tavara on maannut laatikon pohjalla hyvin monet vuodet. Tiedossa olevan vian ilmoitan aina, en pimitä ja juksaa,mutta aivan kaikkea en minäkään tiedä.
Koska kaupan on  käytetty tavara, voi niissä olla naarmuja ja muita käytön jälkiä.
Voit aina ennen kauppaa soittaa minulle, katson kohdetta tarkasti, tai pyytää siitä lisää valokuvia !
 Pienen murto-osan taas olen ostanut kaverilta Belgiasta,kun hän purkaa ja tyhjentää taloja ja asuntoja. Olen ostanut  ne itselleni omaan käyttöön/ keräilyyn ja kun aikaa kuluu usein vuosi pari,  tai rahapula vaivaa, yritän kaupitella tätä omaa tavaraani halvalla eteenpäin. Vanhan tavaran kaupittelusta ei yleensä tule edes voittoa, mutta tappioita voidaan edes minimoida.

 Huutonetin reilun pelin sääntöjen mukaisesti on huudon tekijän ennen huutoa luettava tarjouksen kaikki ehdot läpi ja huudon antamalla hän myös hyväksyy niiden noudattamisen.  Huudon voittaja sitoutuu tällöin noudattamaan niitä toimitus-ja maksutapoja ja maksuaikoja, jotka ovat ilmoituksessa kerrottu.

Ole hyvä ja lue ehdot läpi ennen huudon antoa !
 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 95 vrk 23 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

57,98 € Sulkeutuu 95 vrk 23 min
Kilpailuta sähkösopimus

Aloita syöttämällä kenttään postinumero tai osoite. Osoitetta käytetään vain sähkönkulutuksen arviointiin.

Hae

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.