Kuvaus

Hyvin erikoinen 2. Maailmansodan aikainen saksalainen tarjoiluvati on 42cm pitkä, paksua vahvaa talousposliinia, leveys 27cm ja pohjassa, alapuolella on kirkkaan glasuurin alla Luftwaffe merkki kotka ja hakaristi. Aivan aito  Hakaristi-Saksa aikakauden 100% ja ehjä esine, ei säröjä, ei halkeemia. Vuosiluku 1942 seisoo myös siinä.

Paino 1920g käytetty aito sota armeija lentokone ilmavoimat esine. Nämä katoavat pian maailmasta, kerää talteen kun vielä on tarjolla. Pintakiilto on jäljellä, kiehuvaa vettä ja voi ottaa jopa käyttöön !

A24DZ401  Ovaali tarjotin posliinia ja tästä kelpaa tarjota kinkusta kalaan, leikkeleisiin jne..Kohde on Hampurissa, Saksa ja yhdistelen huutoja.

Keräily esine ja tälläisiä ostavat joskus kokki keittiö ravintola baari pitopalvelu jne..

Armeija militaria army keräily esine. Ovaalitarjottimen päällä on kokosuhdetta antamassa täällä oleva Maglite 3-D taskulamppu, sen pituus on 31cm. Sen sarjanumeron alkumerkintä on D = iso pyöreä paristo, sitten 3 = Paristojen lukumäärä. Toruja se saa Saksassa käyttäjiltä siitä, että on pyöreä, se vierii pois vaikka auton konepelliltä.  Lamppua moititaan myös siitä,  että symmentrisen muodon takia ei automaattisesti satu käteen valokatkaisijan kohta, käsi ei löydä sitä pimeässä.   Lamppu on aika kallis sen valotehoon nähden, nykyaikana kiinalaiset osaavat  tehdä parempia taskulamppuja. Usein on nykyään LED lamppu se päivän sana. 
Lähetyskulut voi hyvin yksinkertaisesti "alentaa siedettäviksi" sillä usein on postimaksu porrastettu painon mukaan ja lähetyskulu on siksi aivan sama, painaa tavara 1kg tai 5kg. Kun huudat samaan pakettiin myös jotain muuta, postimaksu on kohtuullinen. Myös muut kuriirilähetystavat ovat mahdollisia, niissä usein paketin koko on hinnoittelun peruste, eikä paino.
On järkevää ehkä pyytää sitoumuksetta lisää valokuvia ja katsoa, mitä muuta sama lähde tarjoaa, yli 100 kohdetta!    Huomaa, että kuvat ovat osa kohteen kuvausta ja selityksiä, aivan kaikkea ei ehkä ole kirjoitettu. Kuvat ovat siis oleellinen osa huutokaupan ilmoitusta, pyydän, että katsot  ne huolellisesti läpi. 

Maksu:
Normaalisti voittaja maksaa tilisiirtona minun Suomen Danske Bank  pankin tilille. 

Huutokaupan kohde on se,mikä näkyy valokuvassa ja vain se, minkä näet kuvassa, kuuluu myös kauppaan. Jos valokuvassa ei esim. näy myynti/esittely/laatikkoa, ei se kuulu kauppaan tai joku muu tarvike, jonka oletat olevan mukana, mutta ei ole valokuvassa, sitä ei ole mukana. Älä oleta, vaan silloin kysy tarkennusta. 

Tavaran kunnon määritelmän perusta on aina optinen tarkastelu, en missään tapauksessa kokeile ja testaa tavaran toimintaa tai sielunelämää. Siksi on mahdollista, että määritelmässä kohteen kunnossa lukee "hyvä" ja kotona havaitset, ettei koje/esine/kohde toimi. En siis kokeile kaikkia lamppuja, en puhalla joka huuliharppua, en testaa tavaraa. Usein tavara on maannut laatikon pohjalla hyvin monet vuodet. Tiedossa olevan vian ilmoitan aina, en pimitä ja juksaa,mutta aivan kaikkea en minäkään tiedä.
Koska kaupan on  käytetty tavara, voi niissä olla naarmuja ja muita käytön jälkiä.
Voit aina ennen kauppaa soittaa minulle, katson kohdetta tarkasti, tai pyytää siitä lisää valokuvia !
Aivan pienen murto-osan taas olen ostanut kaverilta Belgiasta,kun hän purkaa ja tyhjentää taloja ja asuntoja. Olen ostanut  ne itselleni omaan käyttöön/ keräilyyn ja kun aikaa kuluu usein vuosi pari,  tai rahapula vaivaa, yritän kaupitella tätä omaa tavaraani halvalla eteenpäin. Vanhan tavaran kaupittelusta ei yleensä tule edes voittoa, mutta tappioita voidaan edes minimoida. 
 Huutonetin reilun pelin sääntöjen mukaisesti on huudon tekijän ennen huutoa luettava tarjouksen kaikki ehdot läpi ja huudon antamalla hän myös hyväksyy niiden noudattamisen.  Huudon voittaja sitoutuu tällöin noudattamaan niitä toimitus-ja maksutapoja ja maksuaikoja, jotka ovat ilmoituksessa kerrottu.

Ole hyvä ja lue ehdot läpi ennen huudon antoa !
 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 10 vrk 1 h 48 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

85 € Sulkeutuu 10 vrk 1 h 48 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.