Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Royal Canadian Mintin lyömä 0.5 troy unssin (kolikon sisältämä puhdas kulta) Maple Leaf kultaraha.  Kultakolikot ovat hyvä vaihtoehto kultaharkoille kultaan sijoittamista harkitsevalle.  Kolikot ovat harkkoja likvidempiä, eli ne on nopeasti ja helposti vaihdettavissa rahaksi, ja aidoissa sijoituskäyttöön tunnustetuissa kultakolikoissa arvo määräytyy pääasiallisesti kolikon sisältämän kullan mukaan, joten niiden arvo seuraa kullan maailmanmarkkinahintaa siinä kuin kultaharkotkin.  Lisäksi kultakolikoilla on myös lisäarvoa keräilymielessä.

Tarkista päivän hinta suoraan https://gemtrade.fi verkkokaupasta!  Verkkokaupassa myös kaikki uutuudet ja kampanjatuotteet!

Kullan hinta nyt ennätyskorkealla, mutta meillä vielä vanhat hinnat...


Tiedot:

- Maple Leaf kultakolikko 0.5 troy unssia 
- läpimitta 25 mm
- kultapitoisuus 24K (99.99%)
- paino 0.5 troy unssia (15.55 grammaa)

Arvostetun Royal Canadian Mintin "Maple Leaf" kultakolikot ovat arvostettuja niin sijoittajien kuin keräilijöiden keskuudessa. Kolikko on puhdasta kultaa, kultapitoisuus siis 24 karaattia (99.99%).

Meillä myynnissä eri vuoden painoksia. Paino ja kultapitoisuus on kaikissa aina sama, joten sijoitusmielessä valmistusvuodella ei ole merkitystä. Kuvassa vuoden 2020 kolikko.

Aidot ensisijaisesti sijoituskäyttöön lyödyt kultakolikot saavat arvonsa lähinnä sen sisältämän kullan perusteella.  Sijoituskäyttöön tarkoitettujen kultakolikoiden kauppa on arvonlisäverovapaata samalla tavoin kultaharkot.  Kultakolikoilla, kuten kaikilla kolikoilla, on kultaharkoista poiketen luonnollisesti lisäksi arvoa myös keräilymielessä.  

On hyvä huomata että on myös kultakolikoita jotka eivät täytä sijoituskullan verottomuuden tunnusmerkistöä, eivätkä tällaiset "kultakolikot" sovellu hyvin sijoituskäyttöön niihin sovellettavan arvonlisäverotuksen vuoksi.  Gemtraden myymät kultakolikot ja -harkot ovat kaikki aitoja ja hyväksyttyjä arvonlisäverottomiksi sijoitustuotteiksi.

Kullan markkinahinnan lisäksi myyntihintaan sisältyy aina extrana "making" hinta, eli kolikkojen valmistus- ja jakelukulut, sekä välittäjäportaiden kulut. Meillä myyntihinnassa  nämä extrat on minimoitu, hinta on suoraan maahantuojan hinta, eli saat aina parhaan mahdollisen arvon sijoituksellesi.

Vastuullinen toimitusketjupolitiikka

Varmistaaksemme että käymme kauppaa vain vastuullisesti hankituilla jalokivillä ja jalometalleilla, emme osta tai hanki jalokiviä tai jalometalliharkkoja tai -kolikoita kuin tunnustetuilta ja hyvämaineisilta toimijoilta, ja niiden mukana on asianmukainen todistus tai asiantuntijamme pystyvät itse varmistamaan tuotteiden aitoiden ja alkuperän.  Kaikista hankinnoista vastaavat GIA (Gemological Institute of America) sertifioimat gemmologit ja koruasiantuntijat, GIA Graduate Gemologist ja/tai GIA Accredited Jewelry Professional.
-------------------------------------------------------
14k 18k 24k karaattia kultaharkko hopeaharkko kultakolikko maplegram hopeakolikko kultaraha hopearaha kulta hopea raha kolikko platina palladium jalometalli arvometalli sijoitusmetalli krugerrand maple leaf bull and bear american eagle britannia kultakoru kultaketju kaulaketju kuningasketju bysanttilainen miami cuban panssariketju kaulakoru riipusketju kultariipus riipus rannekoru ranneketju rannerengas korvakoru korvarenkaat sormus kultasormus jalokivi timantti diamond rubiini ruby safiiri sapphire smaragdi emerald ametisti sitriini ametriini kvartsi jade jadeiitti nefriitti topaasi spinelli akvamariini morganiitti berylli tanzaniitti peridootti granaatti rubelliitti turmaliini tsavoriitti opaali tuliopaali helmi spessartiini

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


1 390 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 21.4.2024 22:00
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.