Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Kaksi upeaa kotimaista kultasormusta kruunuleimoilla , joten on kotimaiset tuotteet . Ovat melkein samankokoiset,  joten sopivat erinomaisesti rinnakkais tai saman sormen sormuksiksi molemmat yhtäaikaa tai erikseen eri sormiin. Ovat näyttävännäköiset ja mielestäni todella kauniit , ostajalle postikulut.

Ensimmäisen kuvan ylimmässä sormuksessa on käsittääkseni kaksi pientä timanttia. Sormuksen koko lähentelee samaa,  kun kuvassa näkyvän toisenkin sormusen . Tämän sormuksen koko on 19,  ja on aivan hivenen pienempi kuin toinen sormus. Sormus on 14k kultaa ja on 585 leima ja sormuksessa on mielestäni hieno kultakuviointi. Mittanauhalla mitattuna päälypuolen leveys on 4mm ja kapenee reunassa 3mm ja alaosan keskiosa on kapein 2mm. Sormuksessa on kaiverrettuna 100 ja leimat ovat  kruunuleima, PJT, 585, T8. Sormus on siisti pieni naarmu löytyy vain valossa ja  luupilla katsottaessa,  mutta kokonaisuudessaan hyväkuntoinen. T8 tarkoittaa valmistusvuotta 1996 ja PTJ on hieman mysteeri. Ehkä Pentti Toikkanen Jyväskylä? Ja on tuo pitoisuusleima 585 eli 14k kultaa.

Alimmainen upea kolmen kiven kultainen Zirikoni sormus, jossa on 3 zirikonia kiveä. Sormuksen koko on 19,50. Sormus on  Segondhand Vintage sormus . Rungon levein kohta 4mm ja kapein 2mm.  Valmistaja : Harri Laine ja valmistusvuosi sormuksella on 1981 ja on leima 585  joka tarkoittaa 14k . Sormuksen paino on 1,20.

Zirikoni sormuksen leimat on HTL / sydän leima kruunulla /  585 / A / D8 . Kaikki leimat on soikean kehikon sisäosassa paitsi ei sydän leima kruunulla. Naarmua on lähellä leimoja ei niinkään ulkoosassa,  mutta pientä saattaa löytyä vain luupilla ja sen lisänä lampun valossa katsottuna. Ei näy naarmuja luonnonvalossa. Sormuksessa A leima taitaa tarkoittaa kaupunkileimaa ja D8 Turkua .

Molemmissa sormuksissa on tuo kruunuleima joka tarkoittaa suomalaista tuotetta ulkomaalaisissa kultakoruissa ei ole kruunua.

Sormuksissa ei ole omistuskaiverruksia ja mustan kannellisen korurasian saa mukaan sormuksien kera.

Myyn tällä hetkellä sormukset yhteishintaan.

 

 

 

.

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Lähtöhinta:
149 €
Ilmoitus on sulkeutunut 30.3.2024 1:52
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.