Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Kaksi kotimaista hienoa kultasormusta kruunuleimoilla. Melkein samankokoiset ja sopivat erinomaisesti rinnakkais tai saman sormen sormuksiksi molemmat yhtäaikaa,  tai erikseen eri sormiin. Molempien sormuksien leimat on  (585) , on 14k sormukset ,  ostajalle postikulut.

Ensimmäisen ja toisen kuvan ylimmässä ja kolmannen kuvan samaisessa sormuksessa on käsittääkseni kaksi pientä timanttia. Kivet näkyvät kirkkaassa valossa kun liikuttelee sopivassa valokohdassa sormusta,  ovat pienet mutta tallessa .

Kultasormuksen runko on kauniisti muotoiltu.  Sormuksen koko lähentelee samaa,  kun kuvassa näkyvän toisenkin sormuksen . Tämän sormuksen koko on 19,  ja aivan hivenen pienempi kuin toinen sormus. Mittanauhalla mitattuna päälypuolen leveys on 4mm ja kapenee reunassa 3mm:n ja alaosan keskiosa on kapein 2mm. Hieno kokonaisuudessaan , on pieni naarmu sisäosassa ulkoosa hyvä. Sormuksessa on kaiverrettuna erikseen 100 ja leimat on : kruunuleima, PJT, 585, T8.

Leima T8 = v. 1996 .   PTJ voi tarkoittaa : Pentti Toikkanen Jyväskylä? Löysin Googlettamalla muutaman samalla PJT leimatun kultakorun ja niissä luki , että olivat Kultaseppä Pentti Toikkasen suunnittelemat korut.  Ja tuo pitoisuusleima 585 on 14k kultaa.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Alimmainen kultainen kaunis sormus,  jossa on 3 kaunista kirkasta zirikoni kiveä , sama sormus on  4 ja 5: ssä kuvassa. Sormuksen rungon levein kohta 4mm ja kapein 2mm.  Valmistaja : Harri Laine , valmistusvuosi 1981 ja leima 585 , paino 1,20.

Sormuksen leimat : HTL / sydän kruunulla /  585 / A / D8 .....   A = kaupunkileima ,  D8 = Turku ,  HTL = Harri Turku Laine . Eli on Turkulainen kultaseppä Harri Laineen suunnittelema sormus.

Iän tuomaa naarmua on lähellä leimoja, ei niinkään ulkoosassa , pientä saattaa löytyä. Sormuksien naarmut näkyvät parhaiten luupilla .

Sormuksissa ei ole omistuskaiverruksia ja kannellisen korurasian saa mukaan sormuksien kera.

 

 

 

.

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


200 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 15.5.2024 0:36
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.