Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Kaksi upeaa kotimaista kultasormusta , ovat melkein samankokoiset,  joten sopivat erinomaisesti rinnakkais - tai saman sormen sormuksiksi molemmat yhtäaikaa . Ovat näyttävännäköiset ja todella kauniit , ostajalle postikut.

Ensimmäisen kuvan ylimmässä sormuksessa on kaksi pientä timanttia,  jotka näkyvät myös nurjallapuolen että ovat tallessa. Sormuksen koko lähentelee samaa,  kun kuvassa näkyvän toisenkin sormusen . Tämän timanttisormuksen koko on 19,  ja on aivan hivenen pienempi kuin toinen sormus. Timantti sormus on 14K  ja 585 leima ja sormuksessa on mielestäni hieno kultakuviointi. Mittanauhalla mitattuna päälypuolen leveys on 4mm ja kapenee reunassa 3mm ja alaosan keskiosa on kapein 2mm.

Alimmainen upea kolmen kiven sormus on ostettu liikkeestä käytettynä ja tämän sormuksen tiedot ovat varmat. On liike jossa myydään aitoja kultakoruja ja on saatu sieltä sormuksen tiedot papereineen ostohetkellä.  Kultainen sormus jossa on 3 zirikonia kiveä. Sormuksen koko on 19,50. Sormus on  Segondhand Vintage sormus . Rungon levein kohta 4mm ja kapein 2mm.   Valmistaja : Harri Laine ja valmistusvuosi 1981 ja leima 585  ja on 14k . Sormuksen paino on 1,20. Kolmatta ja viimeistä kuvaa isontamalla näkyy hiukan leimoja sormuksista . Molemmat sormukset näyttävät päälleppäin hienoilta ja kuvassa näkyvä musta korurasia kannella tulee mukaan, ostajalle postikulut. Katsoin luupilla viellä  Zirikoni sormuksen leimat jotka on HTL / sydän leima kruunulla /  585 / A / D8 . Kaikki leimat on soikean kehikon sisäosassa paitsi ei sydän leima. Pientä naarmua ähellä leimoja ei niinkään ulkoosassa,  mutta pientä saattaa löytyä. Sormuksessa A leima taitaa tarkoittaa kaupunkileimaa ja D8 Turkua ja molemmissa sormuksissa on tuo kruunuleima joka tarkoittaa suomalaista tuotetta ja käsittääkseni ei ole ulkomaalaisissa kultakoruissa. Ainakin kuin etsin tietoa leimoista niin löytyi sellainen tieto.

Lisään kun katsoin timanttisormuken tietoja lisää . Leimat on soikean muotoisen sisässä ja jokainen omassa lokerikossa . 

Kruunu leima , (PJT)  , (585) , (T8)  sormuksessa on näiden leimojen edessä kaiverrettuna numero 100 . Sormus on  siistikuntoinen tuote mutta saattaa olla vähäinen pieni naarmu,   mutta on kokonaisuudessaan sormuksen pinta hyväkuntoinen ja siisti. Vuosileiman T8 tarkoittaa valmistusvuotta 1996.   Sormuksen PJT on hieman mysteeri , mutta löysin kultaa myyvän liikkeen netistä ja siinä oli sama leima 585 ja tuo  PJT leima ja siinä sormuksessa myyvä liike oli sen sormuksen tietoihin laittanut Pentti Toikkanen Jyväskylä. Sama kaiverrus kuin tässä ja erinlainen sormus kuin tämä.

Ihastuttavat tuotteet ja on olleet omistajalle hyvin mieluisat.  Mutta kun on jääneet vähälle käytölle niin nyt sitten menee myyntiin vaikka hieman kirpaiseekin luopua niistä.

 

.

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Lähtöhinta:
125 €
Ilmoitus on sulkeutunut 16.3.2024 0:09
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.