Kuvaus

loppuunmyyty suomi blu-ray boksi

neljän blu-rayn boksi yli neljätuntia lisämateriaalia

uutena ostettu boksi. kerran katsottu läpi.

oikein hyväkuntoinen kokonaisuus

suomeksi juoniselitys kannessa ja suomi tekstitys elokuvissa.

the coppola restoration blu-ray box

 

kummisetä 1

Francis Ford Coppolan eeppisessä mestariteoksessa Marlon Brando sai Oscarin® roolistaan Corleone perheen johtohahmona. Ohjaaja Coppola maalaa hyytävän muotokuvan sisilialaisen klaanin vallan noususta ja laskusta Amerikassa. Elokuva on erinomainen kuvaus niin italialaisen Corelonen perheen elämästä kuin heidän harjoittamasta likaisesta rikollisesta toiminnasta. 
Mario Puzon best-selleriin perustuvan tarinan antia ovat myös Al Pacinon, James Caanin ja Robert Duvallin vakuuttavat roolit. Vuonna 1972 Kummisetä sai kymmenen Oscar®-ehdokkuutta, joista se palkittiin kolmella Oscarilla® mm. parhaana elokuvana.

kummisetä 2

Tämä loistava jatko-osa ensimmäiselle Kummisetä -elokuvalle jatkaa Corleonen perheen mahtimiesten tarinaa. Toisessa osassa ohjaaja Francis Ford Coppola kertoo rinnakkain kahden sukupolven elämästä: Don Viton lapsuuden ja nuoruuden ? roolissa lahjakas Robert De Niro - ja perheen nuorimman pojan Michaelin (Al Pacino) nousun uudeksi Doniksi.

Ensimmäisen Kummisedän näyttelijäkaarti jatkaa rooleissaan, ja he ovat Coppolan johdolla tehneet kiistatta elokuvahistorian parhaan jatko-osan. Robert De Niro sai ensimmäisen Oscarin ja elokuva palkittiin kuudella Oscarilla, mm. vuoden parhaana elokuvana.

kummisetä 3

Upeat Kummisetä -elokuvat saavat jatkoa Corleonen perheestä kertovan trilogian kolmannessa osassa. Al Pacino jatkaa rooliaan Michael Corleonena. Yli 60-vuotiaan Michaelin viimeisimpänä toiveena on vapauttaa suku koston ja väkivallan kierteestä sekä löytää itselleen sopiva jatkaja.

Tulista Vincentiä (Andy Garcia) on ehdotettu mahdolliseksi uudeksi perheenpääksi, mutta hänen kipinöivä äkkipikaisuutensa ei kunnioita Michaelin toivetta rauhasta ja lainkuuliaisuudesta, vaan hän jatkaa perheen veristä perintöä. Ohjaaja Francis Ford Coppolan johdolla Al Pacino, Andy Garcia, Diane Keaton, Talia Shire, Eli Wallach, Sofia Coppola, Joe Mantegna ja monet muut näyttelijät loistavat tässä odotetussa päätösosassa, jonka teemoja ovat valta, kosto ja rakkaus. Vuonna 1990 elokuva sai seitsemän Oscar-ehdokkuutta, mm. parhaana elokuvana.?

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

18 €
Sulkeutuu 103 vrk 11 h 21 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

18 € Sulkeutuu 103 vrk 11 h 21 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.