Kuvaus

Marja Mosander: Kun onni muuttaa suuntaa: Kirjeitä talvisodan ajalta

  • Liike kustannus, 2010; kovakantinen kirja, kansipaperit, 211 sivua, kuvitettu
  • Hyväkuntoinen kirja ja kansipaperit
  • HINTA: 3 euroa + toimituskulut 4,50 euroa = 7,50 euroa
  • TEE NÄIN: Klikkaa Osta, niin saat huutonetiltä automaattisen viestin, jonka lopusta löydät myyjän sähköpostiosoitteen ja tilinumeron. Maksa kirja ja toimituskulut, niin myyjä lähettää kirjan kun maksu on tullut perille. Voit myös pyytää myyjältä laskun. (Jos ostat samalla useamman saman myyjän kirja, niin älä maksa yksittäisiä kirjoja ennen kuin koko paketin sisältö on selvä.)

Kirjeitä talvisodan ajalta

Koskettava dokumentti nuoren perheen elämän käännekohdasta

Esikoistaan odottavan viipurilaisen avioparin tiet eroavat, kun sota syksyllä 1939 syttyy. Mies jatkaa työtään pankissa, ja vaimo pakenee Viipurista Taipalsaarelle.

Evakkomatkan aikana syntynyt tytär Marja Mosander on koonnut vanhempiensa kirjeistä kiinnostavan ajankuvan. Isä kertoo kaipaavissa kirjeissään siviilien elämästä tuhoutuvassa kotikaupungissaan. Äidin kirjeistä puolestaan tulvii rakkaus ja huolenpito. Kaikkiaan kirjeenvaihto kuvastaa toiveikkuutta ja uskoa paremmasta ajasta vaaroista huolimatta.

Teos luotaa tavallisten ihmisten selviytymistä sodan arjessa, kun koti, työ ja koko Suomen tulevaisuus ovat uhattuina. Samat pelon ja epävarmuuden kokemukset ovat tuttuja kaikkialla maailmassa, kun sota yllättäen ajaa ihmiset kotiseuduiltaan.

hakusanat: talvisota toinen maailmansota kotirintama kirjeet Viipuri elämänkerrat muistelmat tositarinat historia evakot Karjala

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 11 vrk 6 h 50 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

3 € Sulkeutuu 11 vrk 6 h 50 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.