Kuvaus

Huuto-/ostohinta  y h d e s t ä  DVD:stä.

Kohteen sulkeuduttua ilmoita valintasi!
 

 

1. KUNDUN (1997 Yhdysvallat). Ohjaus Martin Scorsese, pääosissa Tenzin Thuthob Tsarong ja Gyurme Tethong. Kesto 2 t 10 min. K12. Ääni: englanti, tiibet, mandariinikiina. Teksti: tanska, suomi, norja, ruotsi. DVD-levy taskumallisessa pahvikotelossa, uusi.

Kundun (1997) -elokuva perustuu Dalai Laman omaan elämänkertaan. Vuonna 1937 vaatimattomissa oloissa elävän tiibetiläisen maanviljelijä-perheen kaksivuotias poika tunnistetaan Kunduniksi, Dalai Laman neljänneksitoista reinkarnaatioksi ja Tiibetin henkiseksi ja poliittiseksi johtajaksi. Potala Palacessa munkkien parissa varttuva Dalai Lama päättää tuoda nykyajan eristyksissä olevaan kotimaahansa, mutta vuonna 1950 kiinalaiset hyökkäävät Tiibetiin. Vasta 15-vuotiaasta Dalai Lamasta tulee Tiibetin virallinen johtaja. Hän vastustaa miehitystä ja onnistuu myöhemmin rohkeassa paossaan Intiaan. Sieltä käsin hän kertoo koko maailmalle kotimaansa ahdingosta.

 

2. VIATTOMUUDEN UHRIT (Cracks. Ohjaus Jordan Scott. Iso-Britannia / Irlanti / Espanja 2009). Ohjaus Jordan Scott. Pääosissa: Eva Green, Juno Temple, María Valverde, Imogen Poots. K12. Kesto 1:40. Kieli englanti. Tekstitys suomi, ruotsi, norja, tanska. DVD-levy taskumallisessa pahvikotelossa.

Viattomuuden uhrit (Cracks; ohjaus Jordan Scott. Iso-Britannia / Irlanti / Espanja 2009) on koskettan kaunis ja aistillinen kertomus rakkaudesta ja sen tuhoisasta voimasta. Elokuva tuo nähtäväksi veitsenterävän muotokuvan vahvasta naisesta – tarinan, jota voi verrata useisiin Jane Campionin elokuviin. Eletään maailmansotien välistä vuotta 1934 englantilaisessa sisäoppilaitoksessa. Uimahyppyjoukkueen opettaja Miss G (Eva Green) on radikaali ja karismaattinen tyttöjensä esikuva ja kritiikittömän palvonnan kohde. Rakennelma alkaa murtua kun saarelle saapuu uusi tyttö, espanjalainen aristokraatti Fiamma (María Valverde), joka saa aikaan kipinän, joka pian sytyttää ilmapiirin hallitsemattomaan tuleen. Eva Green tekee hehkeän roolisuorituksen Miss G:nä, jonka yhteys oppilaisiin on samalla kaunis ja karismaattinen, mutta silti vaarallinen ja tragediaan tuomittu. Elokuva perustuu etelä-afrikkalaisen Sheila Kohlerin romaaniin Cracks (1999; ei suomennettu).

"Tunteita herättävä ja mieleenpainuvan kaunis" **** – View London

"Kolmekymppisen Jordan Scottin debyyttiohjaus on jo sinällään elokuvatapaus. Hänen isänsä Ridley Scott ja setänsä Tony Scott mahdollistivat tuottajina koko projektin, eikä Jordan häpäise maineikasta sukunimeään. Viattomuuden uhrit on tunnelmallinen tarina Peter Weirin 35 vuoden takaisen hienon Huviretki hirttopaikalle -leffan hengessä. Ridley Scottin luottokuvaaja John Mathieson tekee jälleen runollisen kaunista jälkeä, James Bond -tyttönä (Casino Royale) maailmanmaineeseen ponkaisseen Eva Greenin roolisuoritus on vaikuttava ja nuorista tytöistä Juno Temple niin ikään erinomainen." *** - IL-arvio.

 

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 16 vrk 13 h 50 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

5 € Sulkeutuu 16 vrk 13 h 50 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.