Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Myynnissä kuvassa oleva Harlequin Viettelys Tuplapokkari, Jennifer Lewis: Kuninkaan poika ja Charlene Sands: Viaton viettelys, palautusviikko 16 / 2013. Kaksi kirjaa yksissä kansissa.

* Jennifer Lewis: KUNINKAAN POIKA

Stella Greco ei olisi voinut järkyttyä enempää. Hänen ovellaan seisoi vieras mies, joka väitti, että hänen kolmevuotias poikansa oli tämän lihaa ja verta. Ei se ihan mahdotonta ollut, sillä Nicky-poika oli saanut alkunsa ei-perinteisellä tavalla, mutta yhtä kaikki...

Vasco Montoya on kuitenkin kaikin puolin miellyttävä, ja kun Stella menettää yllättäen työnsä ja Vasco pyytää häntä antamaan tälle mahdollisuuden isänä, Stella suostuu lähtemään poikansa kanssa elämänmullistavalle matkalle Vascon kotimaahan Montmajoriin.

Kuuluu minisarjaan: Kapinalliset kuninkaalliset.

* Charlene Sands: VIATON VIETTELYS

Ali Pendrake jumaloi pomoaan Joe Carlinoa. Hänen toivonsa herää - hetkeksi - kun Joe pyytää häntä mukaansa kotiseudulleen työskentelemään perheen Carlino Wines -yhtiössä. Mutta ei, Joe ei edelleenkään tunnu edes huomaavan, että Ali on nainen! Ja Ali todella näyttää naiselta! Siinäkö vika piileekin? Oliko hän liian... vampin näköinen hiljaisen pohdiskelevalle Joelle? Kun Joen veljen tuore Rena-vaimo sitten ehdottaa käänteistä viettelyä, johon kuuluu hillityn vaatimaton olemus ja käytös, epätoivoinen Ali päättää ryhtyä tuumasta toimeen. Kaikkihan on sallittua sodassa ja rakkaudessa!

Kuuluu minisarjaan: Kolme Carlinoa.

Siisti ja hyväkuntoinen, 310 sivuinen, pehmeäkantinen kirja / pokkari. Etukannen yläosassa hiukan rösöä.

Lähetyskulut huutajalle tai nouto.

Katso myös muut kohteeni, joissa on remontin alta myynnissä muitakin Harlequin ym. kirjoja, lehtiä, vaatteita, astioita, postikortteja ym. 

Lähetyskulujen säästämiseksi yhdistelen eri kohteita mahdollisuuksien mukaan samaan pakettiin! Lähetän myös Matkahuollon Huutopakettina aina voimassa olevaan hintaan!

Harlekin tupla pokkari tuplakirja, Harlekiini, Hqn kaksi kirjaa samoissa kansissa. 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


2 €
Ilmoitus on sulkeutunut 29.4.2024 12:52
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.