Kuvaus

Saksan Liittotasavalta ja vuosi 1971 , kunniamerkki MILITARIA armeija sota sotilas aiheinen ja käytetty. Metallia. 

MIL10MZ003 Kunniamerkki, armeija sotilas taustainen .

Saksojen yhdistyminen 1989/1990 oli kova pala juuri länsimaille. Neuvostoliitto oli jo periaatteessa luvannut DDR valtion saavan yhtyä Länsi-Saksaan, mutta 2. Maailmansota länsipuolen voittajat eivät pitäneet tästä ajatuksesta.

Britannia pääministeri Rouva Margaret Thatcher suorastaan astui täysin poikkiteloin ja ei millään suostunut ymmärtämään luonnollista asiaa, että kansat kuuluvat sinne, minne ne itse haluvat kuulua...jos puhuu äidinkielenään saksaa, haluaa olla osa Saksaa, jos puhuu vaikka venäjää, haluaa olla osa sitä maata jne..... jopa arvovaltainen Britti sunnuntailehti  " Sunday Correspondet" kirjoitti 16.9.1989 : " Me emme ole vuonna 1939 menneet sotimaaan pelastaaksemme Saksan Hitleriltä, tai juutalaiset Auschwitz leiriltä, tai pelastaaksemme koko maanosan fasismilta ....Kuten jo vuonna 1914 oli tilanne se,  ettemme me britit aidosti voineet sietää ajatusta, että saksalaiset ottavat johtoaseman Euroopassa..." 

( lähde: Deutsche Geschichte Europa und die Welt 01/2020 lehti ) 

Britit eivät voineet sietää ajatusta, että heidät sivuutetaan ja heidän mahti asemaa uhkaa toinen valtio. Aivan sama tilanne on nykyään USA:n kanssa, muuta eivät saisi päättää maailman asioista, vaikka heillä on kymmenkertainen....hullu maailma.

Myös yhä nykyään on vaikea EU Brysselin hyväksyä Europpassa olevia kansallisia pyrkimyksiä, kansat kuuluvat, mihin ne haluavat itse kuulua... Espanja - Barcelona, Pohjois-Italia ja Tirol alue  mm.... EU:n ulkopuolella esim. Ukraina ja Don Bass alue jne.. Krim niemen venäläiset asukkaat 90% , Skotlanti ei pidä itseään Brittinä , puolalaiset eivät pidä muista, vaan haluavat olla ainoa paras slaavikansa  jne..kyllä näitä esimerkkejä riittää...ihan tässä Euroopassa jo....

Ranska sanoi jo vuonna 1985 , että me ranskalaiset pidämme Saksasta, jopa niin, että Saksoja saa olla kaksi !   Oli olemassa Länsi-Saksa ja Itä-Saksa eli DDR.  Länsi-Saksa oli NATO organisaation ydin, ilman Saksaa ja sen asevoimia, kunnon sotilaita, olisi koko Nato-organisaatio vedellä täytetty viinipullo. Nyky Saksa, molemmat yhdessä, saavat koko ajan taloudellisesti iskuja , jotka yhdessä ajavat Saksaa köyhäintaloon, firmoja toki on, mutta niiden omistus on usein Ranska , USA, Britannia ja nyt uutena suuntauksena jopa Kiina. Kun Saksa on köyhä, on puhti pois koko Euroopasta ja voiman tasapaino siirtyy kohti Venäjän Federaatioa kohti ja Eur-Aasiaan....meidän EU vene vuotaa.....taloudellinen kova kilpailija on Kiina ja USA, he haluavat myydä meille vaikka mitä....ja me maksamme ja köyhdymme. 

Kohde on Hampurissa, Saksa. Kernaasti yhdistelen huutoja samaan pakettiin. 
Lähetyskulut voi hyvin yksinkertaisesti "alentaa siedettäviksi" sillä usein on postimaksu porrastettu painon mukaan ja lähetyskulu on siksi aivan sama, painaa tavara 1kg tai 5kg. Kun huudat samaan pakettiin myös jotain muuta, postimaksu on kohtuullinen. Myös muut kuriirilähetystavat ovat mahdollisia, niissä usein paketin koko on hinnoittelun peruste, eikä paino.
On järkevää ehkä pyytää sitoumuksetta lisää valokuvia ja katsoa, mitä muuta sama lähde tarjoaa, yli 100 kohdetta!   Huomaa, että kuvat ovat osa kohteen kuvausta ja selityksiä, aivan kaikkea ei ehkä ole kirjoitettu. Kuvat ovat siis oleellinen osa huutokaupan ilmoitusta, pyydän, että katsot  ne huolellisesti läpi. 

Maksu:
Normaalisti voittaja maksaa tilisiirtona minun Suomen Danske Bank  pankin tilille. 

Huutokaupan kohde on se,mikä näkyy valokuvassa ja vain se, minkä näet kuvassa, kuuluu myös kauppaan. Jos valokuvassa ei esim. näy myynti/esittely/laatikkoa, ei se kuulu kauppaan tai joku muu tarvike, jonka oletat olevan mukana, mutta ei ole valokuvassa, sitä ei ole mukana. Älä oleta, vaan kysy silloin tarkennusta. 

Tavaran kunnon määritelmän perusta on aina optinen tarkastelu, en missään tapauksessa kokeile ja testaa joka tavaran toimintaa tai sielunelämää. Siksi on mahdollista, että määritelmässä kohteen kunnossa lukee "hyvä" ja kotona havaitset, ettei koje/esine/kohde toimi. En siis kokeile kaikkia lamppuja, en puhalla joka huuliharppua, en testaa tavaraa.  Usein tavara on maannut pahvilaatikon pohjalla hyvin monet vuodet. Tiedossa olevan vian ilmoitan aina, en pimitä tai  juksaa,mutta aivan kaikkea en minäkään tiedä.
Koska kaupan on  käytetty tavara, voi niissä olla naarmuja ja muita käytön jälkiä.
Voit aina ennen kauppaa soittaa minulle, katson kohdetta tarkasti, tai pyytää siitä lisää valokuvia !   Pienen murto-osan olen ostanut kaverilta Belgiasta,kun hän purkaa ja tyhjentää taloja ja asuntoja. Olen ostanut  ne itselleni omaan käyttöön/ keräilyyn ja kun aikaa kuluu usein vuosi pari,  tai rahapula vaivaa, yritän kaupitella tätä omaa tavaraani halvalla eteenpäin. Vanhan tavaran kaupittelusta ei yleensä tule edes voittoa, mutta tappioita voidaan edes minimoida. Kyseessä on kauppa yksityiseltä yksityiselle ja palautusoikeus on poissuljettu. Kauppa on ns. Privat to Privat. 

Halvin on ns. Pikku-Paketti DHL, saa painaa 2 kg ja maksaa 8,50 EUR  ( ei seurantanumeroa ) 

DHL paketti 5 kg painon asti maksaa 16,99 EUR, usein kerätään samaan pakettiin useampi tavara. Kirjat ja paperi tuotteet , dokumentit yms. maksavat Saksan Postin kulujen mukaan noin 5 eur. Mutta poikkeuksia on helppo tehdä myös alaspäin. 

HUOM: Vain 16,99 EUR maksavalla DHL paketilla on seurantanumero. Jos se on tärkeä sinulle, niin valitse DHL paketti toimitustavaksi ja mainitse asiasta myyjälle. 

Ole hyvä ja lue ehdot läpi ennen huudon antoa !
 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 85 vrk 5 h 43 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

16,90 € Sulkeutuu 85 vrk 5 h 43 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.