Kuvaus

TOIMITUSKULUT

Kansi: Ex

Levy: Ex  

Kesto: 3h 20 min
Aluekoodi: 2 PAL
Kuvasuhde: 16:9 Anamorphinen widescreen 1.77:1
Ääni:  Dolby Digital
Tekstitys: suomi, norja, ruotsi, tanska

Pääosanäyttelijät: Daniel Craig (James 007 Bond), James Weber-Brown, Jane Bertish, Nicholas Boulton, Peter Blythe, William Hope

Kuvaus
Daniel Craigin näyttelemä Guy Crouchback on kultalusikka suussa syntynyt ja varttunut yläluokkainen tyhjäntoimittaja, joka toisen maailmansodan kynnyksellä saa voimakkaan isänmaallisuuskohtauksen. Puoliväkisin Crouchback värväytyy armeijaan uskoen vakaasti olevansa mukana suuressa taistelussa pahuuden voimia vastaan. Jo ennen rintamalle pääsyä hänelle valkenee, että varmimmat keinot sotilasuralla etenemiseen ovat valehteleminen ja aseveljien selkään puukottaminen. Enemmän kuin natsit Crouchbackin mielenrauhaa järkyttää hänen ex-vaimonsa Virginia (Megan Dodds), joka on lunttu pahinta laatua. Siitä huolimatta harras katolinen sankarimme ei halua päästää tästä irti, vaan tekee kaikkensa suhteen pelastamiseksi.

Runsaan kolmen tunnin kestostaan huolimatta Kunnian miekka ei onnistu syventämään henkilöhahmoja, vaan heidän motiivinsa näennäisen irrationaaliselle käytökselle jäävät epäselviksi. Kenties William Boydin olisi pitänyt rohkeammalla kädellä muokata alkuperäisteoksia elokuvakäsikirjoituksen muotoon. Daniel Craig elokuvan keskeisessä roolissa tekee hyvää työtä miehenä, joka on hukassa niin itsensä kuin ympäröivän maailmankin kanssa. Hänen karismansa ei kuitenkaan pysty pelastamaan onnettoman käsikirjoituksen, kompastelevan ohjaustyöskentelyn ja toinen toistaan tyhjempien ruudulle marssitettujen roolihahmojen muodostamaa kokonaisuutta.

Kenties tekijät ovat pyrkineet osoittamaan sodan mielipuolisuuden kuvaamalla lähes kaikki tarinassa esiintyvät sotilashahmot enemmän tai vähemmän järjiltään oleviksi karikatyyreiksi. Lähes neljä vuosikymmentä sitten valmistunut Robert Altmanin M*A*S*H vetää kuitenkin tällä saralla selkeästi pidemmän korren vielä mielipuolisemman ja ennen kaikkea uskottavamman henkillögalleriansa ansiosta.

------------------------------------------------------------------------------------------

*Pakkaan CD:t, DVD:t, LP:t ja sinkut aina kartonkipahviin enkä veloita pakkauksesta erikseen.

* Yhdistän ja pakkaan useammankin voittoisan huudon samaan lähetykseen.
* Lähetän paketin hyvinkin pian sen jälkeen, kun maksu on saapunut

Koteloissa saattaa olla hankaumaa; kotelot kuitenkin toiminnallisesti ehjiä ja cd:n pidikesakarat ehjiä jne.

 

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 1 vrk 3 h 1 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

2 € Sulkeutuu 1 vrk 3 h 1 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.