Kuvaus

[AC0816]

Kuvanmukainen, Hyvässä iskussa oleva kovakantinen ensipainos SUOMI SODASSA / Historian / 2. MAAILMAN SODAN diggareille.

MAKSAA TILATTAESSA 37,95e + PK -> KATSO  http://www.suomalainen.com/product-sku-P9789512081073
 

toim. Anne Kuorsalo - Iris Saloranta: SODAN HAAVOITTAMA LAPSUUS 

Millaisen jäljen sota jätti lapsiin? Vaikka aineelliset vahingot saatiin sodan jälkeen korjattua, henkisten vaurioiden tunnistaminen oli vaikeampaa.

Sodan jalkoihin vuosina 1939–44 joutuneiden evakkolasten, sotalasten ja sotaorpojen kertomukset tarjoavat kaivattua vertaistukea kaikille sodan kokeneille ja heidän jälkeläisilleen. Lapsuuden kokemukset ovat väistämättä heijastuneet ihmisen tulevaisuuteen. Kirjoittajina on myös muita kuin sodan henkilökohtaisesti kokeneita, sillä sodan vaikutukset ovat tuntuneet vuosikymmeniä ja se muutti niin evakkoperheiden, internoitujen, sotalasten kuin sotaorpojenkin elämää pysyvästi.

Kirjassa on mukana useita asiantuntijoita, jotka peilaavat lapsena koetun sodan vaikutuksia myöhempään elämään. Sotavuosien kokemukset ovat heijastuneet monesti omien lasten kasvatukseen, eikä sodan keskellä eletyn lapsuuden seurauksiin ole vieläkään kiinnitetty tarpeeksi huomiota. Teoksen kirjoittajiin kuuluvat mm. Pirkko Lahti, Terttu Arajärvi, Riitta Uosukainen ja Elisabeth Rehn.

Ajatus Kirjat

Gummerus Kustannus Oy

WS Bookwell Oy - Juva 2010

MANNERHEIM - RUKAJÄRVENTIE - RAATTEENTIE - KENRAALI AIRO - SIMO HÄYHÄ - MAROKON KAUHU JUUTILAINEN - LAURI TÖRNI - HASSE WINDT - VILJAM PYLKÄS - LOTTA SVJÄRD - PRO PATRIA - 

VOITTOHUUTO ja PK.  3.25e TILILLE ja TUOTE POSTIIN.  

PK.  on viitteellinen ja se veloitetaan ostohetkellä POSTI:N hinnaston mukaan. POSTI vain tuntuu nostavan hintoja niin tiheään, että kohteessa saattaa olla jo huudon päättyessä "vanha Postitus hinta" :-Edelliset korotukset olivat: 02/16, 02/15, 01/14, 06/13 ja 10/12

PS. Valitettavasti en ole ennustaja, enkä ole myöskään postissa töissä,  joten en voi tietää noista korotuksista ennakkoon, mutta  pyrin silti  aina pitämään tiedot ajantasalla, mutta minulla on vaan niin paljon kohteita myynnissä, että ei toivoakaan aina korotusten tullen päivittää tietoja ajantasalle, siinä menisi nääs päiviä / viikkoja.

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Korko 0 %, kulut 0 €
Kuukauden kuluton maksuaika ostoksille.

Huutoluoton myöntää
IPF Digital Finlandin omistama Credit24.

Osta heti

7,95 €
Sulkeutuu 7 vrk 16 h 37 min

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

7,95 € Sulkeutuu 7 vrk 16 h 37 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.