Kuvaus

Kuvaus

Kuten haluat, rakkaani

Klassikot vuodelta 1956 ohjaus Alexander Hall pääosissa Lucille Ball ja Desi Arnaz.

Avioliittoaan voi koetella kaikenlaisilla tavoilla, mutta Lorenzo ja Susan Vega ovat päättäneet laittaa viisivuotisen liittonsa kovimpaan kokeeseen: he lähtevät telttaretkelle. Susanin suojelusenkeli, jonka vain Susan näkee, lähtee mukaan. Lucy Show pyöri jo viidettä kauttaan televisiossa, kun tämä raina antoi sarjan ihailijoille lisää syitä rakastaa sen tähtiä. Desi Arnaz esittää Lorenzoa, joka lähtee etsimään avaraa maastoa testatakseen kemian yrityksensä uutta tuotetta. Hänen vaimonsa Susan (Lucille Ball) lähtee mukaan, ja pian koko touhu on yhtä komediallista kaaosta, johon kuuluu teltan pystytystä, metsän otuksia, ilmapatjoja ja muita tilanteeseen sopivia elementtejä. Mukana on myös yksi epätyypillinen elementti: Susanin suojelusenkeli (James Mason) joka haluaa pelastaa parin ongelmallisen liiton. Avioliitot on ehkä tehtailtu taivaassa, mutta yksityiskohdat hiotaan täällä alhaalla.

Oma kyyhkyslakkamme

Lucille Ball ja Desi Arnaz viettävät huolettoman onnellisina kuherruskuukauttaan elokuvassa Oma kyyhkyslakkamme, jonka Vincente Minnelli ohjasi kepeällä otteellaan. Pariskunta huomaa pian, että heidän asuntovaununsa on juuri sopiva sekoittamaan Caesar-salaatin - ja kaiken muunkin, ja että 12-metrisen, kolme tonnia painavan kodin peruuttaminen on vain hiukkasen vaikeampaa kuin langan pujottaminen neulaan nyrkkeilyhansikkaissa. He saavat huomata myös sen, että asuntovaunualueilla on ylenpalttisen ystävällistä väkeä, jotka muuttavat lemmenpesän joksikin ihan muuksi ilmestymällä kuokkavieraiksi keskelle hääyötä.

Mukana menossa ovat komedian ammattilaiset Marjorie Main ja Keenan Wynn (Ballin esiintymiskumppani MGM-ajoilta). Tämä menestysleffa kuvattiin Lucy Show'n suosion huippuaikoina ja se on täynnä kekseliäitä temppuja ja fyysistä komediaa - aineksia, jotka tekivät sarjasta tv-historian virstanpylvään. Tätä elokuvaa ei voi olla rakastamatta!

Ohjaus: Vincente Minnelli

Näyttelijät:
Lucille Ball
Desi Arnaz
Keenan Wynn

Tekniset tiedot:

Tuotantovuosi: 1953
Kesto: 91 min.
Kuva: 1.37:1
Ääni: Dolby Digital Mono Englanti
Tekstitys: Suomi, englanti, ruotsi..

Ekstrat:

  • Pete Smith Speciality, Klassikkolyhytelokuva Ain't It Aggravatin'?
  • Klassikkopiirroselokuva: Dixieland Droopy
  • Traileri

HUOM:  Postin kautta toimitus ainoastaan! ISO LAATIKKO 2

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 29 vrk 2 h 37 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

10 € Sulkeutuu 29 vrk 2 h 37 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.