Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Helsinki, syyskuu 1942. Nuori nainen on saanut kutsun saapua poliisin kuultavaksi. Hän on täydellistä suomenkieltä puhuva Neuvosto-desantti. Vakoiluradio, jonka hän on peloissaan jättänyt pesulaan säilytettäväksi, on kuitenkin jo löydetty.

Päämajan valvontatoimisto on kiinnostunut naisesta, samoin Valpo. Kykenevä, mutta nuori ja melko agressiivinen kuulustelija Otto Kumenius ei saa naisesta otetta. Nainen väittää olevansa Elina Sigrid Hämäläinen. Radion löytyminen perustuu hänestä väärinkäsitykseen.

Pitkän kuulustelun aikana naisellekin vähitellen selviää, että poliisi on tietoinen hänen todellisesta nimestään. Hän tunnustaa vain todellisen nimensä, Kerttu Nuorteva, Suomesta aikanaan karkoitetun Santeri Nuortevan Yhdysvalloissa syntynyt tytär.

Kerttu Nuorteva pysyy lujana eikä tunnusta kuin nimensä. Kuulustelu näyttää päättyneen umpikujaan. Vähitellen Paavo Kastari ottaa ohjakset käsiinsä ja alkaa hienovaraisesti pehmittämään Nuortevaa. Kastarilta vaaditaan kuitenkin pikaisia tuloksia ja aika uhkaa loppua kesken...

Teksti: Englanti, Ruotsi

Ohjaus: Jörn Donner
Näyttelijät: Minna Haapkylä, Marcus Groth, Hannu-Pekka Björkman, Lauri Nurkse ja Kristiina Elstelä

5 tai useampi tuote max 5.95€ postikuluilla huutopakettina.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

3 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 26.7.2018 16:50
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.