Kuvaus

KUUMA KISSA?

MARJO ON 24-VUOTIAS ÄIDINKIELEN LEHTORI. ERÄÄNÄ AAMUNA MATKALLA KOULUUN HÄN NÄKEE KOLLEGANSA 18-VUOTIAAN OPPILAAN, ANTIN KAATUMASSA UMPIHUMALASSA PITKIN RINNETTÄ. POJAN KÄYTÖSESTÄ ILMOITETAAN REHTORILLE JA OPETTAJAKOKOUKSESSA SÄÄNTÖJÄ KAPINOIVA ANTTI PÄÄTETÄÄN EROTTAA KOULUSTA. MRJA ON HÄMMÄSTYNYT KOVASTA RANGAISTUKSESTA. ANTIN ISÄ EHDOTTAA REHTORILLE, ETTÄ POIKA VOISI TYÖSKENNELLÄ HÄNEN PELTISEPÄNVERSTAASSAAN, MUTTA KOULU PITÄISI SILTI SUORITTAA LOPPUUN. MARJA LUPAUTUU ANTAMAAN YKSITYISTUNTEJA ANTIN ILTAOPISKELUN TUEKSI. ALUKSI MOLEMMAT OVAT VARAUTUNEITA, MUTTA LUOTTAMUKSEN KASVAESSA OPETTAJAN JA OPPILAAN SUHDE MUUTTUU VÄHITELLEN YHÄ LÄHEISEMMÄKSI...

KUUMA KISSA? PERUSTUU KERTTU-KAARINA SUOSALMEN ROMAANIIN NEITSYT. ELOKUVAN PÄÄOSISSA  OVAT MAARITA MÄKELÄ JA EERO MELSMNIEMI. HYVÄN ARVOSTELU - JA YLEISÖMENESTYKSEN LISÄKSI OHJAAJA ERKKO KIVIKOSKI SAI ELOKUVATAITEILIJAPALKINNON JA ESKO NEVALAINEN KUVAUS-JUSSIN.

NÄYTTELIJÄT: MAARITA MÄKELÄ, EERO MELASNIEMI, KURT INGVALL, URPO POIKOLAINEN, MARJA-LEENA KOUKI, ASTA BACKMAN, SEIJA SORA JA LASSE VILJAS.

VALMISTUSVUOSI 1968

KESTO 1H 15MIN

MUOVEISSA

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

5 €
Sulkeutuu 48 vrk 8 h 32 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

5 € Sulkeutuu 48 vrk 8 h 32 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.