Kuvaus

Kuvien dvd.

Kuusamon kauneimmat maisemat   (DVD)

Virtuaalinen kuvakirja Kuusamosta

Tauno Kohonen on kuvannut Kuusamoa jo vuodesta 1980 lähtien. DVD- kuvaesityksen kuvat ja videot kertovat kauneimmista maisemista Oulangan kansallispuistossa, Rukalla, Valtavaaralla ja Kitkajärvellä. Kohosen kuvat ovat useaan kertaan levinneet ympäri maailman valokuvanäyttelyiden, kuvateosten ja videoiden kautta. Kuusamon maisemat ovat olleet esillä kaikilla mantereilla.

"Kuvat on otettu useiden vuosien aikana. Yksittäisistä kohteista voi olla paljonkin kuvia, kuten Jyrävästä, noin 10.000 erilasta kuvaa eri vuodenaikoina. Voi vain arvata, miten paljon on työtä ollut, kun tuhansien kuvien joukosta on valittu kuvat kertomaan Kuusamon hengestä", kertoo Kohonen.

"DVD on taiteellinen tuotanto, joka tunnelmoi. Joskin mukana on kuvatarinaa matkailusta ja muistakin elinkeinoista. Se on erinomainen lahja Kuusamosta. DVD on yksityiskäyttöön ja julkisesta esittämisestä on pyydettävä kirjallinen lupa."

"Kuusamo on aina ollut minulle tärkeä paikka ja sen kaunis luonto saa sydämen sykkimään. Luonto mykistää ja toivon, että se välittyy myös tässä kuvaesityksessä. Tippakin voi tulla silmään."

DVD:n on tuottanut Rapid River, joka on valmistanut muun muassa Oulun yliopiston esittelyvideon Tiedon tie, sekä Ylläksen luontokeskukseen kuvaesityksen Tunturit - Ylläksen sininen maisema. Kansainvälistä tunnustusta on tullut useista Smile Audiovisualille kuvatuista kuvaesityksistä.

DVD on kuvateos, jonka sivut kääntyvät virtuaalisesti esityksen aikana. Tommi Kohonen on koostanut kuvaesityksen ja taittanut siihen valitut kuvat. Musiikki myötäilee maisemia ja luo tunnelmaa. Kuvaesityksen lyhyet tekstit voi valita suomeksi tai englanniksi.

Kuusamo on tunnettu harvinaisen kauniista luonnosta ja vuodenaikojen mukaan muuttuvista maisemista. Siellä kohtaa toisensa pohjoinen ja etelä, itä ja länsi. Kuusamo on ylänköä, josta vedet virtaavat kaikkiin ilmansuuntiin. Luonto tekee alueesta kansainvälisesti vetovoimaisen matkailukohteen, joka vertaista saa hakea. Matkailu on Kuusamon pääelinkeino.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 80 vrk 19 h 45 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

9,90 € Sulkeutuu 80 vrk 19 h 45 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.