Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Craig A. Anderson, Douglas A. Gentile, Katherine E. Buckley: Kuvista teoiksi
Alaotsikko: Väkivaltapelien vaikutukset lapsiin ja nuoriin
Alkuperäisteos: Violent video game effects on children and adolescents: Theory, research and public policy
Kääntäjä: Pekka Pakkala 
ISBN: 9789520100193
Kustantaja: Like / Suomen Rauhanpuolustajat
Kieli: Suomi
Painovuosi: 2008
Sivumäärä: 264
Sidonta: Nidottu, pehmeäkantinen
Kunto: Tyydyttävä

Muuta: Kirjastopoisto (takakannen takana leima; takakannesta poistettu viivakooditarra; päällystetty); ensimmäiseltä sivulta poistettu yläreunasta tarra; sivuissa lievää kellertymistä.

"KYSYKÄÄ, MISTÄ JOHTUU VÄKIVALTA!

Kun lapsi pelaa päivittäin useiden tuntien ajan väkivaltaisia tietokonepelejä, voidaan perustellusti miettiä, vaikuttavatko ne hänen kehitykseensä.

Kirja perehtyy tieteelliseen näyttöön väkivaltaisten tietokonepelien vaikutuksesta aggressiiviseen käyttäytymiseen. Näitä pelejä markkinoidaan menestyksekkäästi, ja niitä on myös alaikäisten saatavilla. Kirjan tekijät käyvät läpi aiempaa tutkimusta ja esittelevät uusimpia tuloksia. Kirja valottaa myös väkivaltaisten tietokonepelien historiaa ja niiden määrän räjähdysmäistä kasvua sekä pohtii yhteiskuntapoliittisia keinoja pelien jakelun kontrolloimiseksi.

Teos on vahva tieteellinen vetoomus väkivaltaisten tietokonepelien ja mediaväkivallan vaikutusten ottamiseksi vakavasti. Kirja linkittyy myös Suomessa käytävään keskusteluun siitä, miten peleille mahdollisesti asetettavia ikärajoja pystytään valvomaan.

Kirjoittajat ovat Iowan valtionyliopiston psykologian tutkijoita. He ovat kirjoittaneet paljon artikkeleita ja kirjoja median vaikutuksista ja kehityspsykologiasta."

Asiasanat: väkivalta, viihde, videopeli, FPS, first person shooter, räiskintäpeli, tietokonepeli, videopeli, pelaaminen, gaming, gamer culture

Katso myös muut myynnissä olevat edulliset kirjat!
 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

3,40 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 24.7.2018 16:59
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.