Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

 

TÄSTÄ ESIM. ÄIJÄ LUOLAAN TAI MILITARI HENKISEEN SISUSTUKSEEN NÄYTTÄVÄ PATRUUNAVYÖ! 

Kuvien mukaisessa kunnossa oleva KVKK 54 / RPD 7,62x39mm patruunavyö + kotelo tornilogolla kevyeen konekivääriin. Vyön mukana tulee 100 dekopatruunaa. Vyön pituus noin 150 cm ja sisältää 100 kappaletta deko patruunoita.

Itänaapurin RPD oli jonkin aikaa käytössä, Suomen puolustusvoimilla mallinimellä KVKK 54, nämä oat suomen puolustusvoimien peruja ja kotelot merkitty TORNILOGOILLA.

Vyön ja kotelon kunto on hyvät, taitavat olla käyttämättömiä. dekopatruunat on kasattu ammuttuihin messinkihylsyihin ja niissä on käytetyt nallit, joidenkin kyljissä näkyy jälki, tämä ulosheittäjän jättämä, kuten useimmat tietää rynnäkkökiväärien ja tämän tyyppisten aseiden usein näin tekevän. 

Patruunoilla ei voi ampua, ei sisällä ruutia tai muuta palavaa tai räjähtävää. Eli ei tarvitse lupaa!

LUE ALLA OLEVA ENNEN KUIN HUUDAT!

Voittohuudon tekijä saa Huuto.netiltä kohteen sulkeuduttua viestin, sen lopusta löytyy viesti myyjältä ostajalle, josta löytyy tilinumero mihin kohteen voi maksaa. 

Tuote toimitetaan Itellan kuljetettavaksi 7 päivän kuluessa kun huutokohde on kokonaisuudessaan maksettu toimituskuluineen myyjän tilille. Ei postiennakolla. Tämä tarkoittaa toimitusaikana parista päivästä reilua viikkoa, siitä kun maksu näkyy myyjän tilillä, siihen kun tuote on ostajan noudettavissa, yleensä muutama päivä on lähempänä totuutta, mutta parempi ilmoittaa näin ettei tule turhaa porua!. Toimitusaikojen pitkä haitari johtuu seuraavasta syystä: myyjä postittaa tuotteet yleensä vain kerran tai kaksi viikossa (ellei erikseen muuta sovita ostajan kanssa) ja vain ne lähetetään joiden maksut näkyvät silloin tilillä! 
 
ELLEI OSTAJA LUNASTA HUUTOAAN 7 VUOROKAUDEN KULUESSA KOHTEEN SULKEUTUMISESTA, ELLEI MUUTA OLE ERIKSEEN SOVITTU. KATSON KOHTEEN JÄÄNEEN NÄIN LUNASTAMATTA JA PALAUTE ON NÄIN OLLEN TÄLLAISELLE HUPIHUUTAJALLE AINA NEGATIIVINEN. 

TOIMITUS AINOASTAAN MATKAHUOLLON KAUTTA, EI NOUTOA. 


 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Lähtöhinta:
53 €
Ilmoitus on sulkeutunut 5.8.2020 18:30
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.