Kuvaus

KYLÄSAIRAALA KAUDET 1-8

THE ROYAL

KOKO SARJA

JAKSOJA 87

POHJAUTUU SUOSITTUUN SYDÄMEN ASIALLA SARJAAN!

KYLÄSAIRAALA  KAUDET 1& 2--

3 DVD

JAKSOT 1-13

VÄRIKÄS JA SVENGAAVA 60-LUKU LUO PUITTEET KYLÄSAIRAALA-SARJALLE, JOSSA LÄMMIN HUUMORI PEHMENTÄÄ TRAAGISIA  IHMISKOHTALOITA. SARJA SEURAA YORKSHIRELAISEN KYLÄSAIRAALAN HENKILÖKUNTAA JA POTILAITA KIEMURAISINE IHMISSUHTEINEEN JA VALTATAISTELUINEEN AJANKOHTANA, KUN JULKINEN TERVEYDENHUOLTOJÄRJESTELMÄ TEKI TULOAAN ENGLANTIIN.

KYLÄSAIRAALASSA ON SAMAT UPEAT MAISEMAT, VUOSIKYMMEN JA SIELU KUIN HUIPPUSUOSITUSSA SYDÄMEN ASIALLA SARJASSA, JA SEN VAKUUTTAVAN OMAN NÄYTTELIJÄKUNNAN LISÄKSI NÄEMME SYDÄMEN ASIALLA - SARJASTA TUTTUJA HENKILÖITÄ JA NÄYTTELIJÖITÄ.

TUOTANTOVUOSI 2003

KESTO 10H 32MIN SUOMENKIELINEN TEKSTITYS

KYLÄSAIRAALA  KAUDET 3-4--

JAKSOT 14-39

5 DVD

KOLMANNELLA TUOTANTOKAUDELLA TOHTORI CHITERON JA SAIRAANHOITAJA TAYLOR SEKÄ TOHTORI  ORMEROD  JA TOHTORI WEATHERILL JATKAVAT DRAMAATTISIA SUHTEITAAN. TOHTORI ORMEROD JOUTUU TEKEMÄÄN VAIKEAN PÄÄTÖKSEN VAIMONSA TULEVAISUUDEN SUHTEEN. KYLÄSAIRAALAN HENKILÖKUNTA JATKAA IHMISHENKIEN PELASTAMISTA, VAIKKA  VIRANOMAISET UHKAAVAT KOKO SAIRAALAN OLEMASSAOLOA.

NELJÄS TUOTANTOKAUSI ALKAA TOHTORI ORMERODIN JA TOHTORI WEATHERILLIN HÄILLÄ. TÄLLÄ KAUDELLA ROMANTIIKKAA ON MUILLAKIN KUIN LÄÄKÄREILLÄ, KUN SEKÄ HARPER ETTÄ YLIHOITAJA LÖYTÄVÄT IHMISEN, JOKA SAA HEIDÄN SYDÄMENSÄ LÄPÄTTÄMÄÄN. MUUTEN KYLÄSAIRAALAN HENKILÖKUNNAN ARKIPÄIVÄÄ OVAT AINA VAIN LÄÄKETIETEESEEN LIITTYVÄT EETTISET JA HENKILÖKOHTAISET PÄÄTÖKSET.

TUOTANOVUOSI 2003/2005

KESTO 20H 31MIN SUOMENKIELINEN TEKSTITYS

KYLÄSAIRAALA KAUDET 5& 6--

5 DVD

JAKSOT 40-63

5. TUOTANTOKAUSI

HUUMORIA JA TRAGEDIAA TÄYNNÄ OLEVAN VIIDENNEN TUOTANTOKAUDEN TEEMA ON UUDET ALUT. KOMEASTA ADAM CARNEGIESTA TULEE SAIRAALAN UUSI HALLINTOJOHTAJA JA HÄN AIHEUTTAA MELKOISTA VIPINÄÄ HOITAJIEN PARISSA! VASTAANOTTOAPULAINEN LIZZIE HUOMAA, ETTEI ERONNEEN ELÄMÄ OLE KOVIN HERKKUA JA TOHTORI WEATHERILL PELKÄÄ YKSINÄISTÄ TULEVAISUUTTA.

6. TUOTANTOKAUSI--

KUUDENNEN TUOTANTOKAUDEN ALUSSA TOHTORI JEFF GOODWIN ON AFRIKASSA HOITAMASSA BIAFRAN SODAN JALKOIHIN JÄÄNEITÄ SIVIILEJÄ. HÄN LUPAA KUOLEVALLE ÄIDILLE PITÄÄ HUOLTA TÄMÄN 10-VUOTIAASTA TYTÖSTÄ, MUTTA VOIKO HÄN OTTAA LAPSEN MUKANAAN ROYALIN SAIRAALAAN? YORKSHIRESSÄ CARNEGIE KUULEE YLIHOITAJALTA, ETTÄ HOITAJA DEANE ODOTTAA LASTA. FRANKIE JA ALUN OVAT INNOISSAAN, KUN HEIDÄN SUOSIKKIYHTYEENSÄ TULEE KAUPUNKIIN, MUTTA KOKEVAT PETTYMYKSEN. STELLA JA LIZZIE ANTAVAT MIEHEN TULLA VÄLIINSÄ JA TOHTORI ORMEROD JOUTUU NAPIT VASTAKKAIN TYÖTAVOISTA UUDEN LÄÄKÄRIN, MIKE BANNERIN KANSSA. PYSTYVÄTKÖ HE VOITTAMAAN ERIMIELISYYTENSÄ SAIRAALAN TAKIA?

TUOTANTOVUOSI 200/2007

KESTO 18H 24MIN SUOMENKIELINEN TEKSTITYS

KYLÄSAIRAALA KAUDET 7& 8--

DVD 5

JAKSOT 64- 87

7.TUOTANTOKAUSI

1960-LUVULLE SIJOITTUVAN SUOSITUN SAIRAALASARJAN SEITSEMÄS TUOTANTOKAUSI ALKAA DRAMAATTISESTI JUNAONNETTOMUUDELLA. YKSI MATKUSTAJISTA ON SAIRAALAN TUOREIN VAHVISTUS, TOHTORI NICK BURNETT, JOKA OMISTA VAMMOISTAAN PIITTAAMATTA AUTTAA UHRIEN HOITAMISESSA. UUSI TRAGEDIA ISKEE, KUN KAKSI SUOSIKKIHAHMOA JOUTUU VALTAVAAN KAASURÄJÄHDYKSEEN.

8. TUOTANTOKAUSI

JÄRKYTTÄVIÄ PERHESALAISUUKSIA PALJASTUU, KUN BRIGID PALAA IRLANTIIN SUKULAISTYTÖN HAUTAJAISIIN JA HÄNEN PITÄÄ PÄÄTTÄÄ KUOLLEEN TYTÖN VAUVAN KOHTALOSTA. TOHTORI ORMEROD JA UUSI TOHTORI ELLIS VAARANTAVAT ELÄMÄNSÄ RANTAKALLION PELASTUSOPERAATIOSSA JA ORMERODIN TULEVAISUUS ON VAAKALAUDALLA, KUN SUREVA PERHE SYYTTÄÄ HÄNTÄ POTILAAN KUOLEMASTA.

TUOTANTOVUOSI 2208/2011

KESTO 18H 24MIN SUOMENKIELINEN TEKSTITYS

NÄYTTELIJÄT:  AMY ROBBINS, LINDA ARMSTRONG, ROBERT DAWS, WENDY CRAIG, ANDY WEAR, ZOIE KENNEDY, MICHELLE HARDWICK, DENIS LILL, MICHAEL STARKE, JOHN AXON, JULIAN OVENDEN, IAN CARMICHAEL, PAUL FOX, ANNA MADELEY, LAUREN DRUMMOND, NATALIE ANDERSON, POLLY MABERLE, SCOTT TAYLOR, KARI CORBETT, ROBERT CAVANAH, AMELIE CURTIS, GARETH HALE, GLYNIS BARBER, NEIL McDERMOTT, SYDNEY WADE, TARA BERWIN, TRICIA PENOSE JA WILLIAM SIMONS.

YHTEISKESTO KOKO SARJALLE  67H 51MIN SUOMENKIELINEN TEKSTITYS

KAIKKI MUOVEISSA

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 39 vrk 6 h 44 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

44,95 € Sulkeutuu 39 vrk 6 h 44 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.