Kuvaus

Kuvaus

Kylmäveriset Tappajat 
Kun neljän nuoren naisen jäänteet löydetään haudattuna metsästä Kööpenhaminasta pohjoiseen, kunnianhimoinen ja itsepäinen Katrine Ries sekä erakoitunut oikeuspsykiatri Thomas Schaeffer ajautuvat hengenvaaralliseen sarjamurhaajan ajojahtiin. Tappaja toimii tietyn mallin mukaan, mutta alkuun sen selvittäminen tuntuu täysin mahdottomalta. Suurin haaste on pystyä löytämään ihminen hirviön takaa. Sillä vasta kun he kykenevät ymmärtämään fantasiat ja traumat, jotka ajavat häntä eteenpäin, ovat he valmiita kohtaamaan hänet.

Utopia 
Perhe löydetään murhattuna kotoaan. Mitään ei ole varastettu ja brutaaleilla teoilla ei näyttäisi olevan mitään motiivia. Thomasia vaivaa tämä mysteerinen ja brutaali hyökkäys, ja hän ottaa jutun hoitaakseen. Tutkimuksien edetessä toinen perhe joutuu hyökkäyksen kohteeksi ja heitä pidetään vankina omassa kodissaan. Tappaja eristää miehen vaimostaan ja lapsestaan - ja aloittaa sadistisen leikkinsä pakottamalla vaimon ja lapsen esittämään hänen perhettään. Katrine ja Thomas kilpailevat aikaa vastaan löytääkseen tappajan ja vapauttaakseen perheen ennen kuin tappajan luoma utopia murenee.

Pahaa Verta 
Tanskan suurimpaan vankilaan joutunut 17-vuotias poika raiskataan ja murhataan. Katrinea tapaus muistuttaa menneisyydestä, jonka hän haluaisi unohtaa - ja hän hyökkää armotta hyväksikäytön sallinutta järjestelmää vastaan. Kun toinen vanki tapetaan samalla tavalla, käy selväksi, että vankilan seinien sisäpuolella riehuu sarjamurhaaja. Tapaus herättää paljon huomiota, jonka myötä myös poliisi saa paljon kritiikkiä toiminnastaan. Katrine ja Thomas joutuvat työskentelemään vihan, väkivallan ja koston täyteisessä ympäristössä - tarkoituksenaan löytää syyllinen mahdollisimman nopeasti.

HUOM:  Postin kautta toimitus ainoastaan! L 5

  •  
Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 17 vrk 21 h 27 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

4 € Sulkeutuu 17 vrk 21 h 27 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.