Tuote on myyty käyttäjälle audrey52 hintaan 6,80 €

Kuvaus

Pelikan kuuluu huippu kynä merkkeihin maailmassa, kuuluisin kynävalmistaja merkki lienee Mont Blanc kynä ja tavarat, sitten on toinen hyvin kuuluisa merkki Faber Castell ja kolmas on minusta merkki Pelikan. Tässä on eräs vanha Pelikan kynä kotelo. Mitat ovat 165x50x21mm ja peltikuori, sisusta punainen. Pelikan merkki jostain 1960-1970 vuosilta.

PELIKAN, Mont Blanc ja Faber Castell ovat Keski-Euroopassa käsitteitä ja jokainen pankinjohtaja, kiinteistö ja autokauppoja tekevä tarjoaa sopimuksen allekirjoitusta varten asiakkaalleen kynän, joka on joku näistä merkeistä. Uusia ei kannata ostaa internetistä, niiden aitous on joskus kyseenalaista..... aidot saa alan kaupoista !

Tässä tulee mukana kynä, joka on rakennusliike Paloheimo textillä. Kynä toimii. Kynän voi vaihtaa toiseen, jos haluaa. Kynän valmistajaa en tiedä.

BU31MZ914 Pelikan kotelo kynäkotelo ja kynä. Moni toimistossa istuva kerää näitä.  Pelkän kynän lisäksi kerätään oheistavaraa, mustepulloja, mainoksia, koteloita jne... aivan samoin kuin Nobel luokan kelloissa, jopa pelkkä huippuluokan kellon tyhjä kotelo voi maksaa 800 euroa. 

Onko muita kynämerkkejä? On toki olemassa joitakin, joista parhaimmat ovat kynämerkkejä SVEITSI ,   ITALIA JA RANSKA merkkejä, itse vältän kynämerkkejä, jotka ovat Kiinasta, Japanista, Venäjältä, USA:sta,  Afrikasta jne. itse luotan vain kunnon EUROOPPA laatuun.  

Kohde on Hampurissa, Saksa. Kernaasti yhdistelen huutoja samaan pakettiin. 
Lähetyskulut voi hyvin yksinkertaisesti "alentaa siedettäviksi" sillä usein on postimaksu porrastettu painon mukaan ja lähetyskulu on siksi aivan sama, painaa tavara 1kg tai 5kg. Kun huudat samaan pakettiin myös jotain muuta, postimaksu on kohtuullinen. Myös muut kuriirilähetystavat ovat mahdollisia, niissä usein paketin koko on hinnoittelun peruste, eikä paino.
On järkevää ehkä pyytää sitoumuksetta lisää valokuvia ja katsoa, mitä muuta sama lähde tarjoaa, yli 100 kohdetta!   Huomaa, että kuvat ovat osa kohteen kuvausta ja selityksiä, aivan kaikkea ei ehkä ole kirjoitettu. Kuvat ovat siis oleellinen osa huutokaupan ilmoitusta, pyydän, että katsot  ne huolellisesti läpi. 

Maksu:
Normaalisti voittaja maksaa tilisiirtona minun Suomen Danske Bank  pankin tilille. 

Huutokaupan kohde on se,mikä näkyy valokuvassa ja vain se, minkä näet kuvassa, kuuluu myös kauppaan. Jos valokuvassa ei esim. näy myynti/esittely/laatikkoa, ei se kuulu kauppaan tai joku muu tarvike, jonka oletat olevan mukana, mutta ei ole valokuvassa, sitä ei ole mukana. Älä oleta, vaan kysy silloin tarkennusta. 

Tavaran kunnon määritelmän perusta on aina optinen tarkastelu, en missään tapauksessa kokeile ja testaa joka tavaran toimintaa tai sielunelämää. Siksi on mahdollista, että määritelmässä kohteen kunnossa lukee "hyvä" ja kotona havaitset, ettei koje/esine/kohde toimi. En siis kokeile kaikkia lamppuja, en puhalla joka huuliharppua, en testaa tavaraa.  Usein tavara on maannut pahvilaatikon pohjalla hyvin monet vuodet. Tiedossa olevan vian ilmoitan aina, en pimitä tai  juksaa,mutta aivan kaikkea en minäkään tiedä.
Koska kaupan on  käytetty tavara, voi niissä olla naarmuja ja muita käytön jälkiä.
Voit aina ennen kauppaa soittaa minulle, katson kohdetta tarkasti, tai pyytää siitä lisää valokuvia !   Pienen murto-osan olen ostanut kaverilta Belgiasta,kun hän purkaa ja tyhjentää taloja ja asuntoja. Olen ostanut  ne itselleni omaan käyttöön/ keräilyyn ja kun aikaa kuluu usein vuosi pari,  tai rahapula vaivaa, yritän kaupitella tätä omaa tavaraani halvalla eteenpäin. Vanhan tavaran kaupittelusta ei yleensä tule edes voittoa, mutta tappioita voidaan edes minimoida. Kyseessä on kauppa yksityiseltä yksityiselle ja palautusoikeus on poissuljettu. Kauppa on ns. Privat to Privat. 

Halvin on ns. Pikku-Paketti DHL, saa painaa 2 kg ja maksaa 8,50 EUR  ( ei seurantanumeroa ) 

DHL paketti 5 kg painon asti maksaa 16,99 EUR, usein kerätään samaan pakettiin useampi tavara. Kirjat ja paperi tuotteet , dokumentit yms. maksavat Saksan Postin kulujen mukaan noin 5 eur. Mutta poikkeuksia on helppo tehdä myös alaspäin. 

Ole hyvä ja lue ehdot läpi ennen huudon antoa !
 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

6,80 €
Ilmoitus on sulkeutunut 16.2.2023 17:49
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.
6.2. klo 20:22

tarjoan 5,- €

7.2. klo 0:36

Suostun,kirjoita ylös