Kuvaus

Kyösti ja Petri Pietiläinen, 120 päivää legioonalaiseksi, sidottu kansipaperillinen, 2.painos, 2005 vuodelta.                                                                                                                                   Tämä on kustantajalta ja kirjakaupoista loppuunmyyty.
Kirja on luettu, mutta tosi siistikuntoinen, eikä ole edellisten omistajien merkintöjä. Kansipaperin yläreunassa vajaan 2cm repeämä (joka siististi teipattu paperin takapuolelta). Ja yhden sivun alakulmassa taitejälki.
Katso myös muita muukalaislegioona aiheisia kirjojani huudettavana Rolf Ollakka Suomalaisen palkkasotilaan tarina Kempeleestä Kosovoon,  Luca Moconesi Mostarin tien liftarit, Heli Hyvönen Tulikärpästen tanssi, Bertel Kurtén Suomalaisena muukalaislegioonassa (-31), Simo Simola Viidakkosotaa,  Ensio Tiira Epätoivon lautta (-06), Harry Lehtonen Valmis tuskaan ja kuolemaan (sidottu), Jaakko Sarlin-Lappeteläinen Legioonan sotilas (sidottu), Kyösti Pietiläinen Legioonan isku Kolweziin & Legioonalainen Peters (sidotut) & 120 päivää legioolaiseksi (nidottu), Petri Sarjanan Sahara (sidottu), ym. Sitten löytyy myös Jani Anttola Mustat lesket ja Yrjö Toivonen Neljä vuotta muulaislegioonassa (-34), jotka eivät ole huudettavana, kysy jos kiinnostaa.
Huutaja maksaa kulut tai nouto.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 12 vrk 18 h 58 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

28 € Sulkeutuu 12 vrk 18 h 58 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.