Kuvaus

L- Brook - Reissaajan Kieliopas Rietasteluun
Johnny Kniga
suomentanut Helmi Keränen
174sivua, pehmeäkantinen
hyvässä kunnossa, ei taitoksia tai merkintöjä

"Reissaajan kieliopas rietasteluun - eli kuinka saan seksiä vieraalla kielellä
Opas jokaisen kielitaiturin hyllyyn, kirja jonka avulla saat seksiä nopeammin kuin ehdit kysyä ”Haluaisitko nähdä postimerkkikokoelmani?” koreaksi.
Pitkä esittely
Reissaajan kieliopas rietasteluun on kirja kaikille niille liikemiehille, lomalaisille ja elämäntapaturisteille, jotka ovat jääneet jossakin kaukana kuin nallit kalliolle, koska eivät ole osanneet kysyä hindiksi ”Siinäpä kauniit jalat, mihin aikaan ne aukeavat?” tai huudahtaa ranskaksi: ”Luoja, sehän on valtava!”

Reissaajan kieliopas päästää kiusallisesta hiljaisuudesta maailmalla, sillä se sisältää lähes 150 seksin ääreen johdattavaa repliikkiä yli viidellätoista kielellä. Olipa matkakohde Venäjä tai Ruotsi, Italia tai Israel, Intia tai Tanska, oppas tarjoaa sanaston kaikkiin kuviteltavissa oleviin seksitilanteisiin elintärkeästä ensirepliikistä housujen riisumiseen ja post-koitaalisen tyytyväisyyden ilmaisemisesta lähimmän sukupuolitautien poliklinikan etsimiseen. Eikä tässä kaikki, opas tarjoaa myös valikoiman globaalia seksitriviaa petikumppaneita viihdyttämään.

Reissaajan kieliopas rietasteluun on on välttämätön lisä jokaisen kielitaiturin iskuarsenaaliin, kirja jonka avulla saat seksiä nopeammin kuin ehdit kysyä ”Haluaisitko nähdä postimerkkikokoelmani?” koreaksi."

ostaja maksaa postikulut
maksu tilille, kirja postiin
en lähetä postiennakolla

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

1,99 €
Sulkeutuu 32 vrk 1 h 58 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

1,99 € Sulkeutuu 32 vrk 1 h 58 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.