Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Otsikon ja kuvien mukainen keskikaiutinklassikko laajalti mainetta ja arvostusta syystäkin edelleen niittävän Olavi Räsänen Oy:n OR-Loudspeakers -brändin tuottamana. LOISTAVA erityisesti vaativaan kotiteatterikäyttöön, mutta mainio myös monitoritoistoon!!

Näitä oli taloudessa alunperin 3kpl, joista taannoin yhden myin. Yksi on itsellä edelleen kotiteatterikäytössä, josta ei ole aikomustakaan luopua. Tavuakaan liioittelematta UPEA ääninen keskikaiutin, joka kestää säröittä haastaviakin äänenpaineita!!

Nyt myytävä UUTENA OSTETTU ja UPEASSA TIKISSÄ oleva yksilö jäi vastoin odotuksia täysin vaille käyttöä, kun en ehtinyt hyödyntää sitä siirryttyäni Yamaha -brändin monikanavavahvistimesta (jossa siis optio kahdelle keskikaiuttimelle) salaman lailla Pioneeriin, jossa sitä vastoin mainittua mahdollisuutta ei ole.

Tätä on pantattu ikään kuin varalla, kun en ole raaskinut luopua, mutta pitkän harkinnan jälkeen nyt siis tarjolle. Minkään valtakunnan pakon sanelemana saatikka kiireellä en tästä ole luopumassa. Enemmän kuin mielelläni voin myös pitää kaiuttimen taloudessa, jos ostajaa ei ilmaannu.

Säilytetty orjallisesti optimioloissa (kotona) ostoajankohdasta alkaen, joten kestää kriittistäkin tarkastelua Porvoon mitalla!

Alkuperäinen tehtaan boksi saattaa olla tallessa, joten sikäli mikäli löytyy, niin se seuraa mukana, luonnollisesti.

Massaa kaiuttimella on miehekkäästi, kuten asiaan kuuluu, joskaan en muista tarkasti miten paljon. Taloudesta ei vaakaa löydy, jolla tuon voisi tyhjentävästi todeta. Pesee painollaan kaiken maailman verrokkirimpulat mennen tullen!!!

Elementti on ymmärtääkseni: koaksiaali impregnoidulla tekstiilidomella.

C170Hi on voittanut selvin lukemin myös mm. Hifilehden testin!! Kaiutin on siitäkin erinomaisen loistava, että sen voi parittaa melkein mihin kaiuttimiin tahansa, koska se on neutraali ja huomaamaton keskellä.

Suorastaan huippukeskikaiutin, joka erityisen suuntauksensa avulla eliminoi myös lattiaheijastukset todella hyvin (itsellä samainen kaiutin on sijoitettuna nimenomaan LATTIALLE kotiteatterikäytössä, eikä pienintäkään purnattavaa toistosta löydy!), ja elementin taajuusvaste suoraankin paranee tuolla "ylöspäin-ohisuuntauksella". Jos elementti olisi kohdennettu suoraan eteenpäin - kuten usein koaksiaaleissa on - vasteessa olisi epätasaista diskantin korostumis-heittelyä, josta C170Hi:n toistossa ei tarvitse kantaa huolta.


Tekniset tiedot (kuten 4. kuvasta käy ilmi):

• Recommended Amplifier Power: 20 - 200 WATTS

• Impedance: 8 OHMS

• Crossover Frequency: 200 Hz

• Maximum SPL at 2,5 m: 101 dB


Kaiuttimen noin mitat:

• L: 40 cm
• K: 20 cm
• S: 29 cm
• P: ~12 kg (oma arvio)


Tässä kuntoluokassa tokkopa tule toista vastaan, joten lähtöhinnasta en missään tapauksessa enää tingi, pikemminkin päinvastoin. Joka euron väärti ja helvetisti enemmän!!!


Ainostaan noudettuna! (Jos ostaja, syystä tai toisesta, on stynyt kaiutinta henkilökohtaisesti noutamaan, niin aina kannattaa tiedustella noutoa vaikka tutulta.)

Vain tämä yksilö!

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Lähtöhinta:
195 €
Ilmoitus on sulkeutunut 30.3.2024 6:52
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.