Kuvaus

Käyttämätön viikkodosetti jonka lokeroissa on toimiva ja helppo avaus painonapeista. Dosetissa on 14 lokeroa; kaksi lokeroa per päivä.

Itselläni on ollut täysin samanlainen annostelija joka päiväisessä käytössä jo muutaman vuoden ilman ongelmia. Täytän dosettiin kerrallaan kahden päivän tarpeen ja käytän molemmilta puolilta neljää lokeroa. Olen merkinnyt kansiin läpinäkyvän teipin alle pieneen paperinpalaan lyhenteen: A aamu, P päivä, IP iltapäivä, I ilta (merkinnän voi tehdä myös pysyvällä tussilla). Tämä dosetti on kaikista kokeilemistani mielestäni paras malli!

Tilavat luukut lääkkeille, yhden lokeron sisämitat noin:
pituus 35 mm
leveys 29 mm
korkeus n. 14-22 mm

Dosetin runko on valkoista joustamatonta muovia. Lokeron sisäpohja on etureunasta pyöristetty, joten pillerit saa helposti sormin dosetista pois. Kiinni napsahtavat ja tukevasti kiinni pysyvät läpinäkyvät muovikannet. Painonappien väreinä "am" aamupäivä tummansininen ja "pm" iltapäivä violetti. Kansissa on englantilaisilla lyhenteillä merkityt päivät ja oikeassa alakulmassa pistekirjoituksella lokeroiden järjestys (a-g). Kannet voi irrotettaa pesua varten.

Kokonaispituus on kansineen n. 22,2 cm, leveys 11,2 cm, korkeus 2,6 cm, paino on n. 125 grammaa.






Hakusanoja: lääkedosetti - lääkeannostelija - dosetti - pillerirasia - lääkerasia

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 23 vrk 21 h 48 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

12 € Sulkeutuu 23 vrk 21 h 48 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.