Kuvaus

Ladattavalla akulla toimiva sähkömoottorilla varustettu ruuvimeisseli.

Precise Electric Screwdriver.

Tarkoitettu pienelektroniikalle, kuten puhelimet, kamerat ja kannettavat tietokoneet.

Pit. n. 18 cm, halk. n. 1,5 cm.

Akku on Li-ion. Akku ei ole vaihdettava.

Meisselissä on nappulat ruuvaukseen (myötäpäivään pyöritys), ruuvien irrottamiseen (vastapäivään pyöritys), sekä lampulle (ON/OFF).

Näin pieneen laitteeseen ei tietenkään suuren suurta sähkömoottoria eikä akkua sisälle mahdu. Vääntövoimaa meisselillä ei siis ole kovin suurta määrää. Akkukaan ei varmaan kestä kertalatauksella yhtäjaksoista pyöritystä kuin muutamia tunteja enintään.

Pakkauksessa: itse meisseli, latausjohto USB A - USB C, 24 kpl erilaisia päitä meisseliin, muovinen työkalu raotushommiin, ja magnetointi/demagnetointityökalu.

Laturia ei tässä pakkauksessa siis ole. Sellaiseksi käy esim. tavallinen älypuhelimen 5-volttinen USB-laturi (USB A -liittimellinen).

Meisselipäät on halkaisijaltaan kokoa 4 mm (kuusikulmaisesta kiinnityspäästään, kantista kanttiin). Ovat siis jonkinlaista standardikokoa, eli tähän meisseliin käyvät monenlaiset meidänkin marketeista nykyään löytyvät vastaavanlaisten pakkausten terät, jos lisää ja vaikkapa erilaisia on tarvetta hankkia. Ja siis tämän laitteen mukana tulevat terät käyvät sitä samaa 4 mm kokoa käyttäviin laitteisiin.

Ebaysta ostettu viime syksynä. Maksoi Kiinasta tilattuna n. 30 € rahteineen ALVeineen.

Onko tällaisesta sitten mitään iloa? Vai onko turhake?

Kokemuksen syvällä rintaäänellä voin todeta, että helposti pärjää ilmankin. Jos ruuvit on tiukassa on parempi avata niitä hieman käsivoimaruuvimeisselillä, koska tämä sähköinen ei pinnistelyistään huolimatta välttämättä tiukkoja ruuveja saa auki.

Samoin ruuvit joutuu yleensä tämän jäljiltä kiristämään lopulliseen tiukkuuteensa käsin.

Tilanteessa, missä samanlaisia ruuveja on valtavan paljon tämä kyllä hieman nopeuttaa toimintaa ja ehkäisee käden väsymistä. Myös jos on sormissa/käsissä reumatismia, tällainen saattaa vähän helpottaa ruuvinvääntelyä.

Lisäksi voisi sanoa, että tämä on ennenkaikkea MIELENKIINTOISEN näköinen laite, jolla voi tehdä naapurin kateelliseksi (naapuri ostaa kohta samanlaisen tai monta vertaa kalliimman).

Ebayssa tällaisille vimpaimille voidaan kyllä luvata yhtä ja toista, mutta tuo edellä kertomani pitää kyllä paremmin paikkansa.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 85 vrk 9 h 52 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

20 € Sulkeutuu 85 vrk 9 h 52 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää
Kilpailuta sähkösopimus

Aloita syöttämällä kenttään postinumero tai osoite. Osoitetta käytetään vain sähkönkulutuksen arviointiin.

Hae

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.