Kuvaus

Tuotteen Ladattavat akut everActive R20/D Ni-MH 10000 mAh käyttövalmiina kuvaus


Uudelleenladattavat paristot everActive R20/D Ni-MH 10000 mAh valmiina käyttöön

Valmiina käyttöön: Nämä everActive R20/D Ni-MH -paristot ovat valmiiksi ladattuja ja käyttövalmiita suoraan pakkauksesta. Voit säästää aikaa ja vaivaa, kun et tarvitse erillistä latauslaitetta ennen paristojen käyttöönottoa.

Pitkäkestoisuus: Näiden paristojen kapasiteetti on 10000 mAh, mikä tarkoittaa, että ne tarjoavat pitkäkestoista virtaa erilaisiin laitteisiin. Voit luottaa siihen, että paristot kestävät pitkään ennen kuin ne tarvitsevat uudelleenlatausta.

Ympäristöystävälliset: everActive R20/D Ni-MH -paristot ovat uudelleenladattavia, mikä tarkoittaa, että voit käyttää niitä uudelleen ja uudelleen. Tämä auttaa vähentämään jätteiden määrää ja säästää rahaa pitkällä aikavälillä.

Monikäyttöiset: Nämä paristot sopivat erilaisiin laitteisiin, kuten kaukosäätimiin, leluhin, taskulamppuihin ja muihin kodin elektronisiin laitteisiin. Ne tarjoavat luotettavan ja kestävän virransyötön erilaisiin tarpeisiin.

Korkea laatu: everActive on tunnettu laadukkaista tuotteistaan. Nämä R20/D Ni-MH -paristot on suunniteltu kestämään ja tarjoamaan luotettavaa suorituskykyä. Voit luottaa siihen, että nämä paristot täyttävät tarpeesi ja odotuksesi.

Kestävä rakenne: Näiden paristojen rakenne on suunniteltu kestämään ja kestämään pitkäaikaista kä

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 66 vrk 15 h 13 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.