Kuvaus

Hyväkuntoiset

LÄMÄRI
Chiefs on Pohjois-Amerikan farmiliigoissa räpiköivä jääkiekkojoukkue. Joukkueen peli takkuaa, ja suosio on pohjalukemissa. Yleisön houkuttelemiseksi Chiefs pestaa kolme häijyn näköistä "poliisia". Heidän toimenkuvaansa kuuluu kirjaimellisesti vastustajien ruhjominen. Poliisit palauttavat joukkueen voiton makuun, ja katsojat palaavat. Kaikki tahtovat nähdä Chiefs-joukkueen, joka teloo vastustajansa. Paul Newman esittää pääosaa Chiefsien pelaajavalmentajana.
LÄMÄRI - Toinen Erä
Valmistaudu murskaavaan toimintaan ja naurunremahduksiin tässä mylvivän hauskassa, nimekkäitä näyttelijöitä vilisevässä Lämärin jatko-osassa. Elokuvan ensimmäisestä osasta tuli klassikko, jonka on kehuttu kuuluvan "kymmenen parhaan
urheilusta kertovan elokuvan joukkoon"  Sean Lindon (Stephen Baldwin) on Charlestown Chiefsien kovia kokenut kapteeni. Pelaajariveissä on menneen ajan tähtiä, tulevia lupauksia ja huvittavan hallitsemattomat Hansonin veljekset. Chiefsien kuuluisat päivät ovat jääneet kauas taakse. Mutta joukkueen uudella miljonääriomistajalla on uusi pelisuunnitelma: Chiefsit on muutettava törmäileviksi ja sorretuiksi häviäjiksi televisiota varten kehitettyyn tekojääkiekkosarjaan! Ja lisää suolaa haavoihin aiheuttaa se, että uusi valmentaja on ...nainen! Nyt tarvitaan oikea ihme - ja tehokasta mailankäsittelyä Seanilta ja Hansonin veljeksiltä - jos joukkue haluaa näyttää, että se pystyy myös oikeaan ja innostuneeseen peliin!
LÄMÄRI 3 - Junior League
Nyt on junnujen vuoro rymistellä!
Rähjäisen nuorisojoukkueen ollessa menettämäisillään jäähallinsa heidän ainoa toivonsa ovat hurjimmat pelaajat, joita jäällä on ikinä nähty - Hansonin veljekset.
Elokuvassa ovat mukana legendaarinen koomikko Leslie Nielsen sekä jääkiekkolegendat Mark Messier ja Doug Gilmour.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 14 vrk 20 h 10 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

12 € Sulkeutuu 14 vrk 20 h 10 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.