Kuvaus

Spider Farmerin Lämmitysmatto 25x50cm + lämpötilansäädin

Siemenet itävät vain, jos niille tarjotaan oikea ympäristö.
Siementen on oltava 24-27 asteessa itääkseen.
Lämpötilan säätäminen hoituu säätimellä.
Lämpömatolla huomaat paremman itämisnopeuden
Spider Farmerin lämmitysmatolla lämmität taimen juurialueen ympäristön ilman lämpötilan yläpuolelle, mikä parantaa merkittävästi itämisprosessia sekä taimien ja pistokkaiden onnistumisastetta.

UUSIN LÄMMITYSKALVOTEKNOLOGIA 25x50cm taimien lämpömatto on edistyksellisin muotoilu, lämmittää nopeasti juurialueen 50-77°F (10-25°C) ympäristön ilman lämpötilan yläpuolelle 2 minuutissa. Perinteiseen lämmityslankaan verrattuna innovatiivinen infrapunakalvon lämmitysnopeus on nopeampi, energiankulutus on pienempi, pehmeä lämmön jakautuminen on tasaisempi eikä kuluta ilman kosteutta, mikä edistää paljon itävyyttä ja kasvien juurtumista.

PREMIUM MATERIAALI JA LUOTETTAVA LAATU Lämpömatossa on viisikerroksinen rakenne, ulkokerros on valmistettu raskaasta PVC-materiaalista ja välissä säteilevä kauko-infrapunalämmityskalvo on kääritty kaksikerroksiseen eristävään PET-kerrokseen, joka on MET- ja UL-standardien mukainen ja sisältää useita suojauksia. Se ei ole vaurioidu helposti ja on turvallisempi käyttää.
Tukeva ja kestävä.
Käyttöikä on yli 30 000 tuntia.

VEDENKESTÄVÄ JA NOPEA PUHDISTUS
Se on valmistettu pehmeästä mutta vahvasta materiaalista sileällä pinnalla. IP67-luokan vedenpitävä materiaali voi estää roiskeita ja kosteutta . Lämmitystyyny on kätevä puhdistaa pesemällä ja pyyhkimällä, mikä auttaa pitämään maton puhtaana ja normaalin toiminnan ilman turvallisuusriskejä ja pidentää käyttöikää.

YKSINKERTAINEN LÄMMITYS-ASETUS
Tämä plug and play -termostaattiohjain on suunniteltu säätämään lämpömaton lämpötilaa, jolloin kasvit voivat saada vakaan ja säädettävän lämmönlähteen orastusvaiheen aikana. Säädettävän termostaatin avulla voit säätää kasvin olosuhteiden mukaan milloin tahansa istutuksen tai leikkuukasvun nopeuttamiseksi.
Lämpötilan asetusalue on 40°F-108°F (5°C-42°C). Lämpötilan näyttöalue on 32°F-140°F (0°C-60°C).

LAAJA KÄYTTÖ
Ihanteellinen kasvien siementen tai taimien lämmittämiseen kylmissä olosuhteissa. Ohjaimen kanssa käytettynä se voi tarjota lämpötilasäädellyn ympäristön paremman itämisen ja kasvien kasvun saavuttamiseksi. Kylmälläkin talvella voit aloittaa puutarhanhoitosi sisätiloissa milloin tahansa. Lisäksi Spider Farmer -taimien lämpömattosarja tarjoaa myös kontrolloidun ympäristön akvaarioille, matelijoille ja muille eläimille.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 16 vrk 9 h 17 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

49 € Sulkeutuu 16 vrk 9 h 17 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää
Kilpailuta sähkösopimus

Aloita syöttämällä kenttään postinumero tai osoite. Osoitetta käytetään vain sähkönkulutuksen arviointiin.

Hae

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.