Kuvaus

L'amore Di Marja  (DVD)
 

Onnellisessa kommuunissa 1970-luvun Suomessa eläneet Marja ja hänen italialainen aviomiehensä Fortunato ovat
juuri muuttaneet kahden lapsensa kanssa Sisiliaan. Fortunaton mielestä on aika jättää hippivuosien hömpötykset taakse ja kasvaa aikuiseksi, mutta Marjalle rauha ja rakkaus ovat yhä eläviä arvoja, joita ei niin vain voi unohtaa. Suomalaisen luon nonlapsen elämäntapaa ei konservatiivisessa Italiassa kuitenkaan katsota hyvällä, ja pikku hiljaa kylän paheksunta pakottaa Marjan muuttumaan.

Suomalais-italialaisen Anne Riitta Cicconen omaelämäkerrallinen L'amore di Marja on raju ja rujo kuvaus siitä, miten vaikeita kulttuurien väliset liitot haastavimmillaan ovat. Toisaalta elokuva tutkii myös sitä, kuinka väkevää ja uhrautuvaista naisen rakkaus mieheen ja lapsiin voi olla; Marja sietää jopa omien unelmiensa
murskautumisen perheensä hyvinvoinnin vuoksi. Ciccone on omistanut elokuvan äidilleen, mutta teos on samalla analyysi hänen omasta lapsuudestaan ja identiteetistään.

Laura Malmivaara loistaa kriitikoiden ylistämässä Marjan roolissa ja pikkutyttöinä hurmaavat Roomassa asuvan toimittajan Pertti Lepistön lapset Annika ja Erika. Tyttöjen suomalaisena isoäitinä vakuuttaa Marja Leena Kouki.

 

Ohjaus
Anne Riitta Ciccone

 

Näyttelijät
Laura Malmivaara
Vincenzo Peluso
David Coco
Sara Filizzola
Nino Frassica
Annika Lepistö
Erika Lepistö
Tiziana Lodato
Maurizio Marchetti

 

 

 

Kesto:

97 min

Tekstitys:
Suomi, Ruotsi, Tanska, Norja, Englanti

R2

K-7

Suomikannet

 

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

5,95 €
Sulkeutuu 99 vrk 3 h 13 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

5,95 € Sulkeutuu 99 vrk 3 h 13 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.