Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Lancômen Hydra Zen Holiday Set 2023 on upea lahjapakkaus naisille, jotka toivovat iholleen kosteuttavaa ja rauhoittavaa hoitoa. Hydra Zen -päivävoide sopii kaikille ihotyypeille, myös herkälle iholle. Hydra Zen -koostumus sisältää ainutlaatuista kasviyhdistettä, joka rauhoittaa ja kosteuttaa ihoa. Ihostasi tulee pehmeä, kosteutettu, kauniin hehkuva ja miellyttävän tuntuinen.

Setti sisältää seuraavat tuotteet:

Hydra Zen Cream 50 ml: Lancômen Hydra Zen Day Cream on ihastuttava päivävoide, joka sisältää ainutlaatuista kasviyhdistettä. Se rauhoittaa ja kosteuttaa ihoa. Ihostasi tulee pehmeä, kosteutettu, kauniin hehkuva ja miellyttävän tuntuinen.
Hydra Zen Night Cream 15 ml: Lancômen Hydra Zen Night Cream on yövoide, joka sisältää ainutlaatuista kasviyhdistettä. Yövoide rauhoittaa ja kosteuttaa ihoa. Levitä yövoidetta iholle iltaisin, koska ihon luonnollinen uudistumisprosessi on tehokkaimmillaan öisin. Yövoide vahvistaa ihon puolustuskykyä ja suojaa sitä päivän haittavaikutuksilta. Lisäksi se tekee ihosta pehmeän, ravitsee sitä ja tekee ihosta miellyttävän tuntuisen.
Génifique Eye Cream 5 ml: Lancômen Génifique Eye Cream -silmänympärysvoiteen optimoitu koostumus sisältää uutta probioottista uutetta, ja sen rakennetta ja tuoksua on paranneltu. Silmänympärysvoide hoitaa silmänympärysihoa häivyttäen ikääntymisen ja väsymyksen merkkejä.

Seerumi puuttuu paketista muuten
kaikki uusia, ja avaamattomia.
Cocopandalla hintaa 62,90e.
Katsohan muutkin kohteeni.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Lähtöhinta:
39 €
Ilmoitus on sulkeutunut 25.2.2024 22:53
Myyjä edellyttää ostajalta tunnistautumista.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.