Kuvaus

Myynnissä erittäin laadukkaat ja vähällä käytöllä olleet langattomat Master & Dynamic MW50 -kuulokkeet, jotka päällystetty aidolla nahalla.

Kuulokkeet ovat mukavat päässä, hyväkuntoiset ja toimineet moitteetta. Äänenlaatu on erinomainen ja kuulokkeet tukevat aptX Bluetooth 4.1 -ääntä. Kuulokkeet voi yhdistää kahteen laitteeseen yhtä aikaa, mikä on erittäin kätevää, jos haluaa vuorotella esimerkiksi tietokoneen ja puhelimen välillä.

Olen käyttänyt kuulokkeita niin musiikin kuunteluun kuin elokuvien katseluun. Kuulokkeissa pienet fyysiset painikkeet äänenvoimakkuutta varten. Huomattavasti kätevämmät ja helpommat käyttää kuin monissa vastaavan hintaluokan kuulokkeissa, joissa kosketusnäppäimet.

Kuulokkeiden akkukesto on jopa 16 tuntia. Lataus tapahtuu mukana tulevan USB-C-johdon avulla. Mukana myös perinteinen 3.5mm-äänijohto, jos akku sattuu jostain syystä loppumaan.

Myyn kuulokkeet tarpeettomina. Olen ostanut ne käyttämättöminä avaamattomassa pakkauksessa Ebaysta viime vuoden marraskuussa. Mukana alkuperäinen pakkaus, kankainen säilytyspussi sekä pieni kotelo lataus- ja äänijohdolle.

Linkki What Hi-Fi:n arvioon kuulokkeista: https://www.whathifi.com/master-dynamic-mw50/review

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Hinta nyt:
112 €
Sulkeutuu 3 vrk 9 h 55 min
tai 5 minuuttia viimeisen tarjouksen jälkeen.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria
Hinta nyt 112 € Sulkeutuu 3 vrk 9 h 55 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.