Kuvaus

Langenneet Enkelit   (DVD)


AlkuperäisnimiFalling Angels

 

1960-luvun lopulla Kanadassa asuvat Fieldien perheenjäsenet elävät kaikki murroskauttaan. Perheen kolme teini-ikäistä tytärtä kohtaavat maailman tyystin eri tavalla kuin vanhempansa – uutena aikana, sukupolvikuilun toisella puolella. Heille aika on itsensä löytämisen, vapaan rakkauden, rohkean musiikin, kapinoinnin ja psykedeelisten huumeiden taistelukenttäää. Sen sijaan perheen isälle, Jim Fieldille, taistelu käydään ydinvarustelun ja kylmän sodan ohjeet sekä uhkakuvat mielessä pitäen: tarvittaessa omalla pihalla, omassa bunkkerissa, patriotismiin perustuen.
Jimin aviopuoliso, Mary, on hukuttanut elämänsä nousut ja laskut aikaa sitten viinaan, alkoholisoituen pahasti. 60- ja 70-lukujen vaihde ja vivahteet heijastuvat jokaiseen Fieldin perheessä eri tavoin, silti kaikkiin selvät jäljet jättäen. Heidän on löydettävä itsensä uudelleen – yksin. Mutta samalla heitä kaikkia sitoo yhteinen synkkä salaisuus.

Kirjailija Barbara Gowdyn samannimiseen romaaniin perustuva Langenneet enkelit on intensiivinen ja koskettava, kuvattua ajanjaksoa uskollisesti toteutuksessaan kunnioittava draama. Romaanin tavoin elokuvan mielenkiinto ja voima on varsin erityyppisissä ja moniulotteisissa henkilöhahmoissa. Muun muassa kaksinkertainen Oscar-ehdokas, veteraaninäyttelijätär Miranda Richardson (Damage, Sleepy Hollow, Tunnit) Marynä ja nouseva tähti, Katharine Isabelle (Ginger Snaps I-III, Freddy vs. Jason) kapinoivana Louna häikäisevät.

 

 

Alkuperäinen Ensi-ilta
2003

Ohjaus
Scott Smith

Käsikirjoitus
Barbara Gowdy
Esta Spalding

Näyttelijät
Miranda Richardson
Callum Keith Rennie
Katharine sabelle
Kristin Adams
Monte Gagne
Mark McKinney
Carman Fielding
Courtney Goodison
Melissa Brown

 

 

Kesto:   100 min

Tekstitys:   Suomi, Ruotsi

R2

K-11

Suomijulkaisu

uusi (muoveissa)

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


9,95 €
Sulkeutuu 106 vrk 14 h 19 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

9,95 € Sulkeutuu 106 vrk 14 h 19 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.