Kuvaus

Kehitä osaamista hyödynnä kokemusta

PAAVO LANKINEN; ASKO T T MIETTINEN; VEIKKO SIPOLA

Kovakantinen. Yrityskirjat Talentum. ISBN-13: 9789521408717, ISBN-10: 9521408715

Mitä keinoja yrityksissä voidaan käyttää aineettoman pääoman – tiedon, taidon ja osaamisen – kehittämiseksi.
Kirja on kirjoitettu niille esimiehille, jotka ovat tunnustaneet työntekijöiden sitoutumisen yhdeksi tärkeimmistä tavoitteista. Kirja on niille esimiehille, joilla on halua panostaa henkilöstöön, mutta joilla ei ole kokemusta hankkeiden käytännön toteuttamisesta.
Kirjaan on koottu selkeitä malleja työelämän osaamisen kehittämiseksi. Yrityksessä tulee vain valita ne keinot, jotka sopivat sen tarpeisiin ja tilanteisiin. Teoksesta saa tietoa mm. valmennuksesta, mentoroinnista, urapolun suunnittelusta ja jopa siitä, miten työntekijän ohjaaminen toisiin tehtäviin toisessa yrityksessä toteutetaan kaikkien osapuolten kannalta miellyttävästi.
Esimerkkejä ei ole rasitettu liiallisella teoretisoinnilla, tässä kirjassa edetään teorioita käytäntöön.
"Kirja kertoo sekä käytännön esimerkein että teoreettisemmankin sanan muodossa siitä, miksi ja miten varmistaa henkilöstön osaaminen….tekstistä paistaa asioiden hyvä tuntemus ja pitkän kokemuksen kautta syntynyt näkemys 'yrityksen tärkeimmän voimavaran' hyvästä käytöstä ja kohtelusta. Henki ja innostus syntyvät siitä, että ihmiset tuntevat olevansa tärkeitä. Luottamus on suuri sana henkilöstömissiossa."

Asiasanat: henkilöstösuunnittelu henkilöarviointi henkilöstökoulutus mentorointi urakehitys uudelleensijoitus pätevyys osaaminen

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 24 vrk 23 h 36 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

19,90 € Sulkeutuu 24 vrk 23 h 36 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.