Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Lauri Leonard Larjo: "TAITOLENTO JA SEN HISTORIA", Otava 1947. Kovat kannet, sidottu, ei kansipaperita, 312 sivua, 122 kuvaa/piirrosta. Kansissa vähäisessä määrin normaalia kulumaa, sivut hiukan kellastuneet, sidonta hyvä, kaiken kaikkiaan hyvä kunto.

Ilmavoimien majuri Larjo kuoli ilmataistelu ssa kesällä 1944. Tämä kirja julkaistiin siis postuumisti kun paperinsäännöstely antoi myöten. Kirjassa sen nimen mukaisesti Larjo käy läpi erilaisia taitolentoliikkeitä ja niiden suoritusta. Alussa on hyvä osio jossa selostetaan taitolennon historiaa sekä ulkomailla että myös Suomessa; teos on siis myös ilmailuhistoriallinen lähdeteos. Lopussa on useita sivuja lyhyitä minihenkilöhistorioita taitolennon kehittäjistä ja edistäjistä, esim, lentomestari Urho Heiskala, Väinö Bremer, Tatu Huhanantti yms.. Myös taitolentoon käytettyjä koneita esitellään.

Kirjassa on ylenpalttinen kuvitus (122 kpl) jonka lentoliikkeiden piirroskaavioiden avulla tuetaan hyvin tekstiä. Kirja on jo vuosikymmeniä ollut alan klassikko ja kelpaa luettavaksi myös niille jotka eivät itse lennä.

Ostaja maksaa postikulut 4,50 €. HUOM! Katso myös muut ilmailu - ja militaria-ilmoitukseni!


lentäjä lentäjät pilotti aerobatics lentosota ilmasota hävittäjä siivet hansa bucker jungmann jaakko junkers suomen ilmavoimat jatkosota sirkuslaivue pilvien hurjapäät mallix lehti pienoismalli hyvönen ässä harmon ilmailuhistoriallinen

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Lähtöhinta:
11,50 €
Ilmoitus on sulkeutunut 5.5.2024 20:58
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.